Moje domácí lučina
Vložil(a): szendrejka,26. 10. 2015 9.49
Jogurt se smetanou a solí smícháme, dáme do plátýnka či pleny na 24hod. do lednice. To co vám zůstane v kastrolu odkapané, je zdravá a poctivá syrovátka - nevyhazovat!!! Můžete ji vypít :) Takovou totiž jen tak nikde nekoupíte.
Pokud budete přidávat bylinky, je teď ta pravá chvíle, snažte se je ale nasekat na co nejmenší kousky, aby se chutě krásně propojily.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
L.janicka.l, 11. 2. 2020, 20.38
Uz jsem delala je moc dobra
Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.14
Také si děláme domácí
Žofinka, 19. 1. 2019, 8.48
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Fuga, 23. 4. 2018, 20.58
to je opravdu hodně jednoduché
louskacek2, 28. 3. 2018, 14.20
Taky dělám občas moc dobre
slavuska, 12. 3. 2018, 22.54
já dělávám jogurt a šlehačka
Aliisha, 12. 1. 2017, 22.29
Lepší jak kupovaná. Nám moc chutná.