Tatarák z lososa
Vložil(a): Estrela113, 1. 1. 2015 14.25
Lososa naškrábeme na plastovém prkénku ostrým nožem - jde to snadno. Tímto zbavíme maso bílých blan. Pak k němu přidáme šťávu z limetky, sůl, pepř, na drobno nakrájenou cibuli, trošinku dijonské hořcice, důlkadně vše promícháme. Nechávám v lednici chvíli uležet.
Do směsi lze přidat kopr. Já jsem zkoušela i trochu rukoly nebo polníčku a vždy úspěch.
Namačkám do misky, vyklopím na talíř, ozdobím a podávám v bílými opečenými toasty.
Další variantkou je udělat jej z uzeného lososa.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (19 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Trendyterka, 28. 8. 2019, 13.07
Nejste sami . Také ho milujeme
Žofinka, 27. 1. 2019, 14.07
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 6. 11. 2018, 19.16
vypadá to moc dobře, musím také někdy vyzkoušet
Aliisha, 12. 1. 2017, 21.07
Tatarák je perfektní dobrota. Moc mi chutná.
Petra Schoberová, 4. 12. 2016, 20.48
vypadá uzasne