Domácí majonéza
Do nádoby vlijeme olej, přidáme vejce a ocet, potom s§l a cukr a mixujeme ponorným mixérem.
Pokud máte větší vejce a majonézu nemáte dost hustou přidejte trošku oleje. Ocet se dá nahradit lžičkou hořčice ,ale u některých značek různé konzervanty způsobují ,že majonéza nezhoustne. S octem je to 100% jistota.
Osolit a osladit si to můžete podle své chutě .
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (27 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ketris, 6. 10. 2019, 22.58
Domaci je proste nej..
Trendyterka, 27. 8. 2019, 12.05
Když už musí být majonéza tak domácí. Ale děláme spíš rostlinnou
Žofinka, 27. 4. 2017, 9.48
nikdy jsem si ještě netroufla vyzkoušet