Bylinkový ocet
Vložil(a): veru.veru,7. 6. 2015 10.03
Budete potřebovat:
500 ml jablečného octa
500 ml červeného vinného octa
hrst čerstvého tymiánu
10 lístků šalvěje
15 kuliček jalovce
2 chilli papričky
3 stroužky česneku
15 kuliček černého pepře
Dále si připravte:
2 dostatečně velké a čisté zavařovací sklenice
2 hezké lahvičky
sterilní plátýnko
Všechny bylinky omyjte a osušte. Česnek a chilli papričku pokrájejte na plátky, šalvěj rozkrájejte na větší proužky. Do jedné sklenice naskládejte tymián, rozmarýn, chilli papričky a česnek. Vše zalijte jablečným octem. Nechte macerovat 14 dnů v chladu a temnu. Občas sklenicí protřepte, aby se její obsah promíchal.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 14. 3. 2021, 0.12
bylinkovy olej poznam, ocot nie, ake ma potom vyuzitie?
Trendyterka, 27. 8. 2019, 10.10
Dělám bylinkový olej. Ocet jsem ještě nezkoušela. K čemu je to potom dobré?
Žofinka, 20. 1. 2019, 10.29
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2017, 20.04
krásný jedlý dárek
Aliisha, 30. 12. 2016, 16.24
A do čeho jej pak používáte?
Fuga, 5. 12. 2016, 14.56
je to krásné
Petra Schoberová, 5. 12. 2016, 8.41
krásný dárek