Domácí bylinkové sirupy
Vložil(a): szendrejka,27. 10. 2015 19.43
Nasekané bylinky prokládáme do sklenice s cukrem. Cca 1cm bylinky, 1cm cukr krupice. Zakončíme vždy cukrem. Necháme na slunném místě, nejlépe na okenním parapetu, cca 10-14 dní. U některých bylinek stačí i 4dny. Poznáte to, když se rozpustí cukr, je hotovo. Sirup přecedíme přes plátýnko a máme hotovo. Skladujeme v chladu.
Nenašli jste recept, který jste hledali? Přidejte ho
Diskuze k této stránce (21 příspěvků)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 13. 3. 2021, 18.15
a potom na pitie ci ako liek?
Trendyterka, 27. 8. 2019, 10.00
Bylinky používám hodně sušené když se podaří vypěstovat
Žofinka, 19. 1. 2019, 9.19
Jak ty recepty pročítám, tak mě honí střídavě hlad, chuť a žízeň, to je tak dobře udělané
Mygara, 25. 4. 2017, 19.04
chystám se vyzkoušet s jitrocelem
iva.t, 24. 3. 2017, 21.37
Tak toto je hodně dobré.
Aliisha, 30. 12. 2016, 16.21
Teda to je nádhera. To by byl i hezký dárek.
Fuga, 5. 12. 2016, 14.59
takto jsem sirupy nezkoušela, ale je to dobrý nápad, že se nevaří