Tvrdnutí břicha
Vložil(a): Lauris,24. 9. 2019 22.37
Holky jakou dávku Hořčíku a jakou značku jste braly na tvrdnutí břicha?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Rozhodně to říct na gyndě, doktor/ka by ti měla napsat magnézium. Měla jsem úplně to stejné plus mi k tomu tvrdlo břicho, takže to bylo velmi nepříjemné. Během prvního i druhého těhotenství jsem pila tady tohle ochucené magnézium a po pár dnech bolesti a tvrdnutí odeznělo https://darzprirody.cz/mineraly/627-magnesium-calm-300g-sladky-citron-875534002628.html
Celý těhotenství jsem brala volně prodejný hořčík, ale asi 2 a půl měsíce před porodem jsem se dostala do fáze velkého tvrdnutí břicha a neustálých křečí po celým těle. Když už jsem měla bolesti nepřetržitě, dostala jsem léky na uvolnění a 2x denně magnosolv. Což mi zabralo, ale hlavně mi doktor vynadal, že jsem měla přijít dřív a že můžu porodit kdykoli, už jsem byla otevřená a tak..
Katka Alex, 28. 9. 2019, 12.07
Hořčík jsem řešila přírodní cestou, tedy žádné prášky. U mě vedly hlavně ořechy i banán, který mi byl první pomocí, aby mi hned po ránu nebylo zle z hladu (Směji se, když si na to vzpomenu, ale fakt jsem to tak měla.)
Ketris, 27. 9. 2019, 12.28
Magnesium 5 tablet za den
Katka, 27. 9. 2019, 22.37
Z 8 už jsem měla průjem, takže jsem setrvala na 6. Ale nevím, jestli jsem to vůbec měla brát, když pak měly obě děti hypotonii...
Katka, 29. 9. 2019, 14.17
Tak ten průjem byl z nadbytku hořčíku. Také jsem byla na dietě.