Únava
Vložil(a): Anna K., 23. 9. 2016 14.30
Maminky jsem ve 36tt a je to ze dne na den horší a horší. Jakákoliv malá činnost mně neskutečně unavuje. Poutíram prach po byťe,navařím a můžu jít minimálně na hodinu a půl jít spát. A to v noci spím dobře. Kafe moc nechci pít, dávam si tak 2x týdně. Neměly jste na to nějaký fígl? A jak jste poslední týdny vašeho těhoteství prožívaly vy? :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Já už mám teď problém spát kvůli bříšku, hledala jsem nějakou pomůcky na polohování a našla jsem takový multifunkční polštář i na spaní, později na kojení od firmy Matýsek, spal jste někdo s něčím takovým, nemáte případně zkušenost s tou firmou, přijde mi, že mají opravdu fajn věci
Únava je velmi často, zejména v těhotenství, spojena s nedostatkem železa. Řešila jsem tento problém se svým lékařem a doporučil mi nové přírodní železo GlobiFer forte. Užívání bylo naprosto bez problémů (žádná zácpa, nevolnosti...) a cítila jsem se mnohem lépe. Určitě doporučuji.
Mygara, 5. 11. 2017, 6.10
bohužel ten spánek dělá divy, ale zabralo i cvičení
Fuga, 9. 1. 2017, 4.57
já byla taky unavená a jestli můžete spát, tak spěte, pak si užijete ponocování
Lusesita25, 10. 10. 2016, 17.57
Kdyz to slo tak jsem si sla proste lehnout a s klidem v dusi jsem i usnula. Jestli se nam povede druhatko tak predpokladam ze syn me spat nenecha
Zuzka Čtvrtečková, 28. 9. 2016, 0.12
Poslední týdny,dny a hodiny s mladším synem byl děs Kávu jsem pila dvakrát za den - i kvůli nízkému tlaku. I pár hodin před porodem jsem prospala
Lusesita25, 10. 10. 2016, 17.58
To jsme dve ja taky.