Aktovka/batoh do 1.třídy
Vložil(a):Katka,28. 8. 2016 10.22
Maminky, jak to u vás bylo, vybírali jste jako rodiče sami nebo s dětmi? A kdy děti aktovku dostaly, na vánoce, narozeniny či jen tak? My vybírali sami dle značky a funkčnosti, dcera dostala k vánocům, syn dostane k narozeninám.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 12. 11. 2017, 6.58
my vybírali dle funkčnosti a postavička Snoopyho tehdy letěla .-)
Fuga, 23. 12. 2016, 6.42
já to asi budu řešit tak, že funkční věci si vyřeším sama a obrázek mu dám vybrat. a dostane ji také nejspíše k narozeninám
Dcera si koupila aktovku v létě v Londýně i přesto, že do školy půjde až za 2 roky. Ale bylo tam Ledové Království, tak to prostě musela mít je to i s penálem, sáčkem na bačkory, kapsářem, pastelkama... Tak teď musíme počakt jak poroste a jestli jí bude sedět Určitě bych vybírala s dítětem, vždyť ono ji bude nosit tak ať si vybere.
Katka, 30. 11. 2016, 14.37
Tak snad se jí ledové království bude líbit i za 2 roky
ZivaVoda06, 14. 9. 2016, 0.14
My jsme se společně vydaly na nákupy, ještě v létě. No měla jsem z toho horečky, ale alespoň si malá vybrala, co se jí líbilo a já doporučila, co je pro ni vhodné
Zuzka Čtvrtečková, 31. 8. 2016, 16.55
Už se těším, až budeme vybírat
Katka, 31. 8. 2016, 17.55
Dneska přišla ta naše, je moc hezká ;o)
My jsme museli přihlížet spíše k ceně, ale koupili jsme opravdu pěknou a bez dcerky. Nebyla super anatomická, ale zádíčka měla dobrá. Veškeré učení zůstávalo v první třídě většinou ve škole, takže zůstala docela neopotřebovaná. Teď bude mít narozeniny, tak plánuji koupit nějakou lepší. Ještě nejsem rozhodnutá, jestli spíš nebude až k Vánocům.
petrao, 29. 8. 2016, 12.16
Pamatuji se na svojí první aktovku do školy, dostala jsem jí od dědy a byla hroznááá, taková kostka oranžová záviděla jsem spolužačkám co měly batůžky s princeznou apod.
Katka, 29. 8. 2016, 12.19
Princeznu na zádech by zase nenosila naše dcera ;o) Jedině kočka nebo pes.