Antistresové omalovánky
Vložil(a): vequi,26. 11. 2016 22.36
Mamky, chtěla bych se zeptat, která máte zkušenosti s antistresovými omalovánky. Dostala jsem za úkol pro neteř koupit na Vánoce právě tyto omalovánky. Má 5 let, tak mě zajímá, jestli jsou tyto omalovánky i pro děti nebo je to jedno? Narazila jsem vždy na ně a jsou pro dospělé, tak teď nevím, jestli je v tom nějaký rozdíl.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
milujici.teticka36, 24. 8. 2022, 11.24
5 let a antistresové omalovánky? Božínku, čím si to nebohé děvče prošlo? Já jsem našim dětem koupila malířské plátno na https://www.vytvarne-potreby.eu/platna/ a kreslily si tam. A taky se tam docela dobře zabavily. A teda musím se jich zeptat, jestli to bylo kvůli stresu nebo jak to teda bylo. Každopádně bych jí koupila klasické omalovánky nebo skicák a nechala ji být.
Mygara, 13. 4. 2017, 15.38
pokud je to šikulka, tak si s tím poradí, ale děti nejsou tak trpělivé a je otázka, zda se jí budou líbit obrázky
Lusesita25, 29. 11. 2016, 22.56
Nevim, mam omalovanky z prazske zoo a ty by urcite zvladlo i dite. Neni to nic tezkeho dle meho.
BonnieParker, 27. 11. 2016, 16.00
Já teda mám jednu a už na mě pěkně dlouho čeká. Koupila jsem si kvůli tomu i pastelky a pořád nic. Jinak - nelíbily by se pětileté holčině spíš obrázy na vymalování - třeba oblébené pohádkové postavičky a podobně spíš než mandaly nebo květiny?
Fuga, 27. 11. 2016, 12.08
já zkoušela malovat mandaly, ale asi nejsem vnímavý človek, moc mě to neuklidnilo