Tipy na dárky
Vložil(a): Janako, 8. 11. 2019 21.54
Přemýšlím o tom,jaké dárky koupit dětem k Vánocům.Ale mám pocit,že už vše doma máme a to nemluvím o tom,že to ještě máme koupit za babičku atd. Proto by mě zajímalo,zda máte nějaké tipy na něco pro děti od 6 měsíců do 8 let. Nejlépe nějaká novinka,kterou ještě neznám ? Hlavní požadavek je,aby daná věc k něčemu byla a doma to jen nepřekáželo,nejlépe něco vzdělávacího a skladného ? Syn miluje třeba lego,ale toho už máme celkem dost. Mame i několik knížek Kouzelné čtení,takže ačkoli to jsou super věci,to už ne.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Raubirkova, 18. 6. 2023, 9.50
Hele já dávám dárkový balíčky vlasových produktů bonfire HAIRBARIUM od Tomase Arsova. Mají to krásně baleno a jsou kvalitní.
simona.novak23, 16. 6. 2023, 19.02
Tip na dárek pro kámošku? Nějaká kvalitní vlasová kosmetika, prosím?
Andromeda33, 25. 10. 2022, 20.48
Zdravím Vás maminky mikuláš, vánoce jsou zase před námi, jaké dárky dáváte svým dětem?
Andromeda33, 1. 11. 2022, 21.15
Jani co jsou ti čajový medvídci zač? Už jsem na ně narazila i v jiných diskuzích a vůbec je neznám
Laraa Croft, 17. 10. 2022, 13.18
Dobrý den,také mám doma muže co miluje takové hračky na dálkové ovládání.Mám v plánu mu tento rok koupit na Ježíška jeden super model a tak doufám,že z toho bude velice překvapený.