Ztracene deti pri treninku
Vložil(a): dasza,19. 9. 2018 20.49
Vas pohled.co vy byste delali? Date decko(vekn5-11let) na trenink(kde chodi pravidelne),trenerum...po hodine a pul cekate na konec..a treneri se vrati s par detma.ze zbytek se nejak poztracel.takze jedou hledat...do lesa,hezkych par km od startu).. Vse dobre dopadlo.vsichni se vratili.nekdo se potkal s trenerama nekde na ceste.par deti naslo nejakou cestu..nekdo bloudil hodinu.nekdo hodku a pul..jini treba jen 20min..zadny dite nebylo samotn..vzdy min po dvojicich a vic pocetnejsi skupince.. Jaka bude vase reakce???? P.s.napisu az treba zitra pokracovani a svuj pohled na vec...delam si pruzkum mezi matkama..
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Když jsem se dozvěděla, že učitelka dala rozchod dětem ve druhé třídě bez vědomí rodičů v okresním městě ( i když to bylo jen na jedné ulici, ale jsou tam dvě průchozí pasáže), tak jsem jí prostě řekla, že si nepřeji, aby se to opakovalo. V tomhle případě bych asi reagovala taky tak.
Fuga, 2. 10. 2018, 21.21
Tak to klobouk dolů Jak to Ty děti zvládly, já bych asi hysterka a byla šílená z celé té situace
slavuska, 22. 9. 2018, 19.56
haló bych nedělala, ale nelíbilo by se mi to
Aliisha, 20. 9. 2018, 22.36
U 5 letého bych šílela. U 11 letého bych byla klidnější. Každopádně se mi to zdá nezodpovědné.
Mygara, 20. 9. 2018, 18.00
To se divím že ty děti byly samy v pohodě Já bych se zbláznila
Katka, 20. 9. 2018, 17.32
V 11 letech jsem se starala o 2 novorozence ?