Vzteklé dítě
Vložil(a): nikolava,7. 3. 2017 13.58
Ahoj, mám 19m syna. Doma to jde, ale když jdeme ven na procházku a nejdeme tak jak on chce (on by nejradši lezl v křoví, ve struze, mezi autama), tak se začne vztekat a válet se po zemi. Snažím se ho něčím motivovat, zabavit ho vyprávěním o něčem. Ale nic nepomáhá, jak se mu nelíbí že chceme aby aspon popošel tak začne ječet a já ho můžu tahat a mluvit jak chci. Máte někdo nějakou radu jak na něj?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 19. 11. 2017, 6.53
přežít toto období a věřit, že se vše v dobré obrátí, děláte vše správně, takže co víc
dadinkamaminka, 9. 3. 2017, 9.24
Ono ho to přejde Můj malej je taky občas vztekloun.Nejhorší je to,když jdeme ven.Jezdí na motorce a vůbec neposlouchá,řvu na něj at zastaví a on si jede vesele dál Za to bych mu vždycky nasekala na zadek. Nebo doma,včera mu skončila pohádka a on začal histerčit,že jí chce pustit,ale že už ta pohádka skončila ho nezajímalo a nechtěl to ani slyšet. Podle mě to je jen období vzdoru a časem s eto zlepší.Musíme v to doufat
dadinkamaminka, 9. 3. 2017, 10.30
Aha,tak to jsem netušila... No stejně musí pochopit,že když mu nějaká pohádka skončí,že mu jí nemůžu zapnout znova
Lenourecek, 8. 3. 2017, 15.50
Hodně trpělivosti, i když se to snadno říká, určitě to bude jen období ?
Aliisha, 8. 3. 2017, 21.34
Člověk je z té trpělivosti úplně unavený, že? Já jsem vždycky na prášky
Jana82, 8. 3. 2017, 14.52
Dcera se umí taky dobře vztekat, ale zatím to není tak hrozný, že by se válela až po zemi, i když kdo ví, třeba i na to dojde Snad je to jen nějaké období a brzy to přejde.
Není to tak dlouho co sem to tu taky bohužel řešila, dřív sem tohle u dcery vůbec neznala a najednou se nám doma objevil vztekloun. No cesty do školky katastrofa, ne jednou se mi válel po zemi venku i doma. No už je to o něco lepší, vyzkoušela sem na něj fígl, co sem viděla na FB, byla tam reklama jak kluk ječí že něco chce, tak maminku mu to oplatila a taky sebou švihla o zem a ječela, já sice sebou o zem nehážu, ale jakmile začne se vztekat, vztekám se a ječím taky, vždy ho to přejde a cesty do školky super, drží mě za ruku tam i zpět, ráno i odpoledne když jdeme pro dceru
Náš malej se napřed choval na procházkách a cellkově venku taky pěkně, chodil jen za ruku, byl poslušný, ten druhý od kamarádky katastrofa a vlastně je to katastrofa dodnes, no a ted už zlobí i ten náš, ale musím fakt zatukat, že tam to na něj platí a ještě sem si ověřila dnes i včera další věc, když mi nechce dát ruku u silnice, řeknu mu, že maminka je moc smotá, nahodím psí oči a už je u mě nepustí se
Aliisha, 8. 3. 2017, 21.35
Super nápad, také to zkouším a dost divně se na mě kouká
ještě než jsem dočetla článek jsem si fakt myslela, že se taky valíte po zemi. To mě pobavilo. Včera jsem s dětského hřiště odcházela s brekem já i dcera . Dcera 21m se mi poprvé vztekla a válela sebou po zemi, hysterák, že to muselo slyšet celé sídliště a pohledy těch maminek - hrůůůůza aspon pro mě. Doufám, že je to období vzteku, které přejde, protože jinak nikam chodit nikdy nebudeme
Tak vidím, že nejsem sama kdo má doma vzteklouna. Já mám syna, kterému jsou čtyři roky a půl a stále si říkám, že ho to snad jednou přejde. Má období kdy je naprosto hodný a vůbec nerve, ale pak má období kdy řve celý den a přitom nemá důvod. Když se mu něco nelíbí a nebo když něco chce a není to hned tak se dokáže pořádně vztekat, to sebou hází a valí se po podlaze takže s tím si kolikrát taky nevím rady i když tak velké dítě prožívá dětskou pubertu je to docela dost náročné. Jednou jsem viděla video jak šla maminka se synem do obchodu a syn něco chtěl, matka řekla, že ne a syn začal strašně řvát a valet se po zemi, tak matka neváhala a začala taky řvát a valet se po zemi a syn najednou přestal a vykulil oči na matku co se válela vzteky po zemi. Najednou byl klid. No nedovedu si představit, že bych se začala válet po zemi někde v nákupním centru, ale bylo to dobrý..