Čas večeře
Vložil(a): Adelinka,30. 12. 2018 16.35
Maminky, kdy vaše děti večeří? Mám skoro dvouletou dceru a pořád trochu tápu, jestli by měla večeřet před koupáním nebo až potom. Máme to takto: v sedm je koupání a pokud chce jíst, tak se před tím nají a koupeme třeba v půl osmý. Pak ji vykoupu, namažu atd. a někdy si řekne ještě o jídlo, ale kolikrát to vyjde tak, že ještě v osm hodin večeří, což mi přijde docela pozdě, ale nechci, aby měla hlad. Ráno se budí se kolem páté a chce mléko. Jak to máte vy? Chci, do toho vnést trochu řád. Díky
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
naseivanka, 5. 10. 2021, 13.18
Děti u nás večeří po 18.15, protože pak se jdou vykoupat a v 7 začíná večerníček, u něhož pravidelně usínají. Já si potom ohřívám z oběda jídlo a s manželem si užíváme chvilku spolu. Už je to delší doba, co jsem nedělala koprovou omáčku. Musím se podívat na https://mlsnavarecka.cz/klasicka-koprova-omacka-se-smetanou/ a nastudovat, jak že se to má správně dělat.
ellinkar, 2. 7. 2019, 21.29
Taky koupeme až těsně před spaním. Malý funguje jak hodinky, má hlad přesně v půl sedmé, kdy se večeří, to zabere tak půl hodinky, pak koupeme, pohádka a kolem osmé se usíná.
Fuga, 3. 1. 2019, 9.32
Jíme před večerníčkem po večerníčku vykoupeme a okolo osmé už spí
Aliisha, 1. 1. 2019, 22.07
Kolem 18 večeře a v 19 koupeme. Pak pohádka a ve 20 hodin do perin
No, u našich kluků (4 a 6 let) se střídá období, kdy jsou schopní od 6 hodin průběžně večeřet až do 8 (a prý mají furt hlad) a období, kdy nechtějí jíst velice nic a je jedno, kdy jim večeři nabízím a co jim nabízím. Ale nějak to neřeším. Takže co se týče večeřového řádu, neporadím.