Dárek a dort k 1. narozeninám

zobrazeno 1640×

Vložil(a): Jana82, 18. 6. 2016 8.29

Milé maminky, zajímalo by mě, co jste pořídily za dárky svým dětem (obzvlášť pro holčičku) k 1. narozeninám? A jaký dort jste nechaly udělat, zda z ovoce, nebo z marcipánu?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Mygara

Mygara, 7. 12. 2017, 18.54

z ovoce je pro menší děti určitě vhodnější

Fuga

Fuga, 9. 12. 2016, 9.35

já jsem oboum dělala s ovocem, ale stejně to byl dort spíše pro dospělé. a mám kluky, takže u nás vedli auta, ale dá se pořídit odrážedlo, prostrkávací kostka na tvary, vodolepky...

AllaŠvecová, 29. 9. 2016, 9.00

Tatra,stan,panenky,kachnicky do vanicky, fisher price kostky,telefon, oblečení,zatloukacka,kostky,obleceni...dort pro sebe mela ovocný a pak jeste s marcipanem pro dospělé

Estrela113, 20. 6. 2016, 19.34

Oblečeni, pleny a praktické veci, hraček měla po brachovi spousty. Dort jsme mely společný, růžový, marcipanovy. Já slavila zrovna 30tiny, tak jsme to spojily. Doteď dostávají dárky jako hrnecek, holinky, patelky, backurky a pod.

dasza, 20. 6. 2016, 17.29

Delam ovocny i marcipanovy..a darek.odrazedlo.lego.hry.interaktivni hracky.je toho tolik.staci vybrat..

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 19. 6. 2016, 21.44

To je pravda, syn si také nejraději hraje se stěrkou a obracečkou a se vším co doma najde

k.o.r.i.n.e.k

k.o.r.i.n.e.k, 19. 6. 2016, 21.44

To je pravda, syn si také nejraději hraje se stěrkou a obracečkou a se vším co doma najde

Adrianita

Adrianita, 19. 6. 2016, 15.18

Dort jsme nechali udělat patrový ořechový,dcerka ještě neochutnávala. Za dárky dostala dřevěný vozíček naplněný kostkama, dřevěnou tahací žirafku s kolečkama, bazének, houpačku pro nejmenší,hrací stoleček, křesílko a stan s tunelem.

Zuzka Čtvrtečková, 19. 6. 2016, 9.11

Synovi k prvním narozeninám jsem upekla Krtkův dort a dostal praktického dárky jako box na hračky, oblečení a dřevěného kostky

Minnie, 19. 6. 2016, 6.47

Dort jsme u dcery měli klasický kulatý piškotový, ale nebyl slepený máslovým krámem, pouze pudinkem. Potažený marcipánem a navrchu Večerníček. Teď budem řešit mladší, bude mít rok v půlce prázdnin. Ta bude mít to samé, ale ve tvaru Krtka. Dorty jsem vždy objednávala. No a dárky, starší dostala oblečení, metrového plyšového medvěda, hudební housenku, leporela, míč... Nejhorší u ní je, že má narozeniny, svátek, Mikuláše i Vánoce vše během měsíce. Dostává toho hodně ale to mi nevadí . U mladší vůbec nevím co pořídit, protože všechno máme po starší. Dostane leporela, oblečení, hračky na písek, míč a dál nevím.

Jana82

Jana82, 19. 6. 2016, 21.57

Já ty máslový krémy taky moc nemusím. Prosinec u vás dává pořádně peněženkám zabrat. , ale ta opravdová dětská radost je k nezaplaceni!

Minnie, 20. 6. 2016, 6.52

Nakupujem radši v průběhu celého roku

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů