jak naučit jíst čistotné dítě
Vložil(a): Pávinka,15. 12. 2016 11.57
Hezký den maminky :-) prosím o radu, syn(2roky) je po manželovi velmi čistotný stačí aby měl trochu špinavé ručičky a je problém, u jídla stačí aby měl trochu Lipánka na prstech a odmítá jíst, jak jste naučili jíst takové prcky? Vadí mu třeba i něco šťasvnatého v ruce, nejraději má suchý rohlík :-) snad v tom nejsem sama
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 9. 4. 2017, 9.11
nesetkala jsem se s tím, já měla (a mám) 2 čuňata, ale asi bych mu nabídla k jídlu automaticky ubrousky, ať se utře dle svého uvážení
Fuga, 16. 12. 2016, 17.13
tak to naši dva byli prasátka, ale Váš je zase druhý extrém. A co mu zkusit připravit vlhčenou žínku na otření ručiček nebo ubrousek, aby se obsloužil sám
Jana82, 16. 12. 2016, 16.47
Jsem sama zvědavá, jak to bude u nás probíhat. Dcera, když má umazané ručičky, tak taky čeká až ji je otřu.
no já se snažila, aby jedl sám, ale kvůli hypotonii to nebylo možné, tak jsem dlouho krmila, ale nyní jsme hodně cvičili a je na tom lépe tak chce zkusit trénovat motoriku i se lžičkou a s chlebem máte úplnou pravdu! Namazaný ho do pusy nedá ale když si kousne z mého, tak to ano )) zatím moc nefunguje dát mu brousek, jen ho demoluje
L.janicka.l, 15. 12. 2016, 18.13
Takove dite jsem jeste nevidela, u nas jsou deti opatlane cele a jeste se tomu smejou
L.janicka.l, 15. 12. 2016, 20.09
Aspon nebude resit treba kolena od travy atd