Kdy koupit zimní boty dvouleťákovi?
Vložil(a): Teryk92, 8. 11. 2020 16.47
Už jste dětem pořídili zimní obutí? Nevím, kdy koupit zimní boty, abych později sehnala jeho velikost, ale na druhou stranu, aby mu vydržely ideálně celou zimu.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
L.janicka.l, 14. 11. 2020, 20.13
Je to tezke, zacinaji mu byt botky male, tak sem chtela aspon tenisky z teska a na nej nic nemaji. Ma sirokou nohu a vysoky nart, maloco obuje. Tak to vidim asi na botky za 2litry, maji tady barefoot boty s vyzvednutim na prodejne, tak si je zamluvim, koupim a pri nejhorsim vratim a kdyz nic nesezenu tak ma jeste gumovky, mam tu beranka tak mu spichnu do nich zatepleni. Jeste sem koukala na botky na tchibu ale bojim se, ze je fakt neobuje tak radsi koupim u nas
Adrianita, 10. 11. 2020, 16.46
Zrovna dneska detem zimní boty přišly. Kdy je obujou, Toť otázka. Teď nosí celoroční nebo gumáčky. Na naši zimu nejsou marné ani zateplené gumaky, místo sněhulí.
Eliška Kozlova, 9. 11. 2020, 22.37
Zatím jsem starším dětem koupila kotnikove podzimní a nejmladší litá v zateplenych holínkách, vymete každou kaluž. Ještě čekám až podle toho jak bude mráz a sníh, dětem se dost potí nohy. Většinou kupuju zlatou střední ve Sportissimu, nebo Decathlonu o jedno číslo větší.
LucieS, 9. 11. 2020, 19.35
Kupovala jsem v září, kdy si šel partner koupit boty do Sportisimma, tak tam měli nějaký výprodej a hned mi tam padly do okna jedny zimní pro dceru. Koupila jsem jí o číslo větší a dnes je měla prvně na nohou.
Furciferka, 9. 11. 2020, 13.28
Já to stihla chvilku před tím, než zavřeli obchody. Ale na jaře jsem kupovala boty na www.veselatkanicka.cz. Sice jsme i přes pečlivé přeměření velikost netrefili, ale jednání s obchodem bylo velmi rychlé, takže za 2 dny už jsme pak doma měli správnou velikost.