kojeni
Vložil(a): Peta.matyas, 3. 1. 2017 7.59
Maminky chci se zeptat jak dlouho jste kojily? Ja tedy svého syna kojila do 27 měsíců. .. od narození vůbec nechtěl dudlika. A dalo by se říci ze byl závislí na mém prsu ?.. nevěděli jsme jak ho odnaučit. . Až jednou jsme zjistili, ze mu nechutná takové to sladke pikao mlicko v tubickach . Tak jsem si s tim to prso namazala a už kojení přestalo. .
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 9. 12. 2017, 7.30
to je tedy dobré zjištění, já ho naopak miluji a dcerku pořád kojím, bude jí rok
Mygara, 6. 4. 2017, 15.30
já obě tak do 1 roku
Fuga, 5. 1. 2017, 12.00
prvního jsem kojila do 21 měsíců a byl to težký závislák, druhého do 13 měsíců a proběhlo to v klidu
Adrianita, 3. 1. 2017, 22.26
Skoro do 2,5, takže do teď. Nesnažila jsem se odstavit, dcerka se odstavila sama. Dnes ráno si řekla, že chce mlíčko a už jí to nešlo. Řekla mi, že už není.
syna jsem kojila do 9 měsíců a dceru do 11 měsíců...vždy se zařazením příkrmů mi mléko začlo odcházet, ani homeopatika nepomohla, prostě si tělo i děti řekly to, co potřebují...mým cílem bylo hlavně prvních 6 měsíců, takže jsem na sebe pyšná, že jsme to takhle zvládli a musím za sebe říct, že mi to sice bylo moc líto, ráda bych je kojila déle, ale už to nešlo a trápili jsme se oba dva (u obou dětí), takže láhev byla jedinou volbou
Aliisha, 3. 1. 2017, 21.04
Cca 5 měsíců. Musela jsem přikrmovat, protože měl furt hlad.