Kousnutí dítěte dítětem
Vložil(a): Jarka mmm,15. 5. 2018 12.25
Ahoj,včera si jeden chlapeček pritah synka za ucho a vlasy a zakousnul se mu mezi oči a držel zakousnutej. Synek si jen hrál sám na písku,neprovokoval,nic. Asi mám čekat podobných věcí víc co?:) Bylo mi ho docela líto,řval jak pavian,vůbec to nechápal a asi to dost bolelo/boli.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 18. 5. 2018, 16.45
tak stane se, ale divím se, proč to udělal, když neměl důvod
marqueta, 16. 5. 2018, 21.56
Z toho mám hrůzu. Teď mi vyprávěl švagr, že se to stalo i jejich synovi a pozor je mu 9 let. Hráli s nějakými kluky fotbal za barákem a jeden přišel a prostě se do něj zahryzl. Švára říkal, že byl pokousaný jak od psa Chudák takový malý bobek, který si jen hraje a najednou toto
tak teď koukám, že to začíná být trend ..nejen mezi dětmi.. tak bacha na to! http://www.nasepraha.cz/zpravy-45/pejskarka-pokousala-straznika-chtel-totiz-po-ni
klarike1, 16. 5. 2018, 8.22
Jejda, můj brácha byl do mne zakousnutej skoro pořád Ale byl to mladší brácha, ne cizí dítě. Je pravda, že jsem z něj měla skoro fobii. Naštěstí to bylo krátké období, kdy ještě lezl po 4. Některé děti mají asi potřebu hladit, jiné kousat. Ale od té doby jsem se s tím nesetkala.
Petra Schoberová, 16. 5. 2018, 8.03
Syn to na nás taky zkouší ale on si hraje na tygra zatím se mi nestalo ale že by stiskl, samozřejmě se vždycky zamračim a vysvětlují že se to nesmí na to na mě zařve jak tygr (jakoze waaa či co to dělá ), a jde pryč.. Ale bojím se aby to nezkusil na nekoho ve školce..
Petra Schoberová, 16. 5. 2018, 12.15
Petra Schoberová, 20. 5. 2018, 7.51
Jj já vím, vím o jedné holčičce která to dělala jak píšeš, u ní šlo Teda spíše o pozornost protože doma žádnou neměla a hodně ublizovala dětem,l
Lenourecek, 15. 5. 2018, 23.50
Tak hlavně, že je ok. U syna zatím jen strkání apod. On ty děti potom napodobuje, takže pořád dokola vysvětluji, že se to nedělá
Aliisha, 15. 5. 2018, 22.42
To se občas děje. Nám se to ještě nastalo. Já bych to neřešila. Kdyby se to opakovalo, tak ano
Janako, 15. 5. 2018, 23.50
Tohle teda bylo obzvlast brutalni,ale bylo to jeste dost male dite.