Opět vybíráme dětský dort...
Vložil(a):Christie,22. 5. 2015 15.26
Maminky, také každoročně s pečlivostí sobě vlastní vybíráte motiv na dětský dort k narozeninám prcka? Já ano. Tak moc chci dceři udělat radost, že výběr motivu je v rodině vždycky stěžejní. Musím se přiznat, že k prvním narozeninám jsme nechali dort v podobě oslíka Ijáčka upéct na zakázku, ale v loňském roce naše šikovná teta a babička každá upekla svůj hódně povedený dort, oba opravdu vymazlené a pečené s láskou. Jeden měl motiv Minnie, druhý motiv slonů s vláčkem. A musím říct, že ty domácí byly nejen vzhledově top, ale i co do těsta a náplně dokonalé! Podělte se a dejte tip, jaký dort jste letos vybrala (motiv, náplň atd.), popřípadě upekla vy? Máte i nějaký osvědčený vlastní recept? Sem s ním, těším se na vaši inspiraci a i fotky!
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 15. 1. 2018, 14.47
ten dort je super, já nechala dceři dort k narozkám dělat a moc spokojená jsem nebyla
Mygara, 24. 8. 2017, 16.02
to máte štěstí na šikovnou tetu já vždy něco vyvedu, snažím se, ale této kvality nedosáhnu .-)
k.o.r.i.n.e.k, 11. 1. 2017, 23.59
Já chci letos udělat ovečku, syn je hrozně miluje
Fuga, 22. 11. 2016, 11.54
tedy ,to je krása. U nás syn naštěstí vyžaduje dort s ovocem přelitým želé
k.o.r.i.n.e.k, 11. 1. 2017, 23.59
Tak to se nedivím, to je moc dobrý dort
U nás se taky pečlivě vybírá už dva měsíce dopředu a je to pro nás důležité . K prvním narozeninám měla dcera kulatý dost slepený pouze pudinkem, potažený mandlovkou a na tom vytvořený Večerníček. Tou dobou už ji totiž znělks večerníčku bavila, jak to zaslechla, poskakovala jak na pérkách a jakou měla radost . Ke druhým měla postavu Krtečka, ke třetím kulatý s myškou Minnie, ke čtvrtým si vybrala sluníčko. U mladší dcery to budeme brzo řešit poprvé
Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 0.35
Vyrábíme, první rok jsem dělala krtkův dort s banány a druhý rok jsem si objednala jedlý papír s obrázkem oblíbených Cars 2 a jménem. Dort jsem děla čokoládový, ohraničený ozdobnými tyčinkami a lentilkami a pro druhou oslavu s druhou půlkou rodiny stejný obrázek a ovocný dort s lentilkami.
jitka46, 15. 9. 2015, 1.02
hlavní je čokoláda
My dorty taky nijak zvlášť neřešíme. Když měl starší rok, dělala jsem dort sama - piškotový ozdobený kolečky banánů. Ke druhým narozeninám jsem si nechala udělat dort s traktůrkem od sousedky, byl výborný i krásný. Dort Honzíka příliš nezajímal, z traktůrku byl nadšený, jen nedokázal pochopit, že to je k jídlu a ne na hraní Letos to ještě vymyšlené nemáme, jestli dort jeden nebo dva, a jaké. Kluci jsou totiž oba v září, oslavu budou mít společně.
Katka, 22. 5. 2015, 17.54
Tak my to tolik neprožíváme, děti jsou rády, že je dort a obrázek neřeší. Stejně se to hned sní ;o)
Christie, 22. 5. 2015, 18.00
No vidíte, já mám z motivu vždycky takovou radost (možná víc než dcera ), že se jej pak bojíme naříznout....Ale jakmile se tak stane, tak většinou zmizí okamžitě