Školka a zdraví mladšího sourozence
Vložil(a): Jarka mmm,24. 11. 2018 10.28
Ahoj, přibližně před týdnem jsem se vás ptala na přírodní sražení vysoké horečky. Nakonec synek skončil v nemocnici s podezřením na zánět ledvin,nakonec to byl hnisavej zánět středního ucha. Moje otázka zní-mělo vliv návštěvovani školky starším sourozencem.na zdraví mladšího dítěte? Nemyslím tím rýmu a kašel,ale spíš ty uši,zápal plic atd. Dcerka měla jen dvoutýdenní rýmu,prckovi se to projevilo takhle. Upřímně nevím (a nikdo mi to samozřejmě neřekne),zda to byla jednorázovka nebo se to bude opakovat. Dcerku bych klidně stáhla,ale.chodí tam vážně ráda (na dopoledne). Zajímají mě vaše konkrétní zkušenosti,ne hypotézy. Díky moc.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
WeruskaSK, 18. 12. 2018, 20.46
nas syn 5.5rocny je max tyzden skolke a potom 2 tyzdne chory doma, a mladsi samozrejme chory stale s nim... takze trpia vzdy obaja
WeruskaSK, 18. 12. 2018, 23.30
akurat teraz vo stvrtok ide na imunologiu lebo fakt stale chory, tak uvidime co mu tam povedia
Fuga, 28. 11. 2018, 10.36
U nás to tak zatím není Prostřední syn který začal chodit do školky měl už rýmu a kašel a dcera ani ne roční chytla jenom jednou rýmu ale nebyla rozhodně horší než ta jeho
Katka, 25. 11. 2018, 20.21
Záleží na doktorce, máme na poliklinice taky jednu a ta píše atb fakt na každou rýmu, takže k té bych nechodila už z principu, dokonce ji kámoška přistihla s mojí pomocí při činu, kdy jim na virovou laryngitida dala atb a domácí crp bylo v normě...takže fakt jen virové, tak mu ty atb nedávala...sama doktorka odrovnala ledviny své dceři, čeká na transplantaci a masakruje další lidi z okresu, teď měla mrtvici, tak snad už dá pokoj
patricia077, 26. 11. 2018, 15.26
Kamarádka byla v sobotu se synem rok na pohotovosti měl horečky zánět krku oka atd a doktorka se ptala jak se maminka dívá na ATB že je nutit nebude
NiFee, 25. 11. 2018, 10.02
moze nemusi
Mygara, 25. 11. 2018, 5.11
U nás to neplatilo, ale dcera chodila už do školy, když se narodil syn, tak už byla promořená
L.janicka.l, 24. 11. 2018, 22.00
Ja na usi trpela, malej ne. Ted nejak nemocny neni, tak jsem zvedava az pujde do skolky. Jinak zapal plic jsem chytla asi v 11letech od brachy, pekne jsem si s nim uzila prazdniny nikdy jsem nevedela ze se da prenest, vzdy jsem si myslela ze se musi uhnat
Katka, 24. 11. 2018, 22.53
Myslím, že je snažší si ho uhnat, než ho chytit. Jde spíš o to, že u mladšího dítěte může být z blbé rýmy zánět průdušek nebo plic. Starší dítě, které bacil doneslo třeba jen kašle.
patricia077, 26. 11. 2018, 15.27
Taky jsem jako dítě měla zápal plic a nic příjemného
L.janicka.l, 26. 11. 2018, 23.09
Kdyby to vylo prijemne, musel by to mit kazdy
patricia077, 27. 11. 2018, 8.59
Haha no to jistě