Spánek dětí
Vložil(a): Leňulka, 13. 3. 2017 8.36
Maminky jak vám spali děti v roce? Kolik hodin přes noc a kolik přes den? Ta naše holka nechce moc spát. Dřív v pohodě ale týden před 1.narozeninama začala v noci blbnout, nevím co jí bere, nebrečí ale nechce spát a chce si hrát, takže na zuby to asi nebude. A je to pravidelně od 1hod. v noci tak do 3hod.
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Žofinka, 10. 11. 2017, 3.36
já taky někdy nemůžu spát .-), ale snažit se jí přes den více utahat nebo zkrátit odpolední spánek
Takové období jsme měli taky, obvykle se vzbudila tak ve dvě a do pěti měla poledne. Pak to prostě zničeho nic přešlo a místo toho se díky zoubkům začala budit tak pětkrát za noc s pláčem. Teď je nám šestnáct měsíců, rostou nám stoličky a tak dvakrát za noc se budí pořád. Ono je to snad každý týden pokaždé jinak:)
dadinkamaminka, 14. 3. 2017, 17.23
Můj syn spinkal v noci krásně už od narození,tak nwm... co jí zkusit víc za den utahat ? Nebo jí dávat spinkat trošku později? Třeba už nepotřebuje tolika spánku,spí vám přes den ? Zkuste přehodit trochu hodiny pro spinkání Mě od roka prcek už moc spát přes den nechtěl a od roka a půl už nespal ve dne vůbec...
Jana82, 14. 3. 2017, 8.31
Dcera v roce se v noci dost probouzela, ale většinou pak po chvíli zabrala. To dělá ještě i teđ, kdy má 18m.
Barbarelka, 14. 3. 2017, 7.57
to my taky ale máme miminko nespavce
Aliisha, 13. 3. 2017, 21.49
2 hodky přes den a v noci jak kdy. Někdy vzhůru 1x a někdy 10x
Lenourecek, 13. 3. 2017, 21.01
Syn měl také takové období, vždy jsem se snažila ho znovu uspat, bylo to vyčerpávající, ale vyplatilo se. Asi po 14-ti dnech zase začal dobře spát. Jinak stále spí asi 30 minut dopoledne a až 2 hodiny odpoledne. Večer usíná po osmé a ráno vstává podle toho, kdy ho brácha vzbudí ...