Učící věž
Vložil(a): Jarka mmm,6. 6. 2016 15.33
Máte někdo dama učící věž? (montepomůcku) Zaujala mě v dnešním článku k soutěži o samostatnosi dětí na úvodní fotce. Docela o ní uvažuji. Vím, že se dá i vyrobit ze schůdků z Ikey. To sem tam ta ohrádka nalepí nebo nějak přišroubuje? Ráda bych, aby ty schůdky v budoucnu zase byly "normální" bez ohrádky. A byla vám k užitku nebo spíš ke škodě?:)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
My máme učící věž od MonBaby a s tou jsem maximálně spokojená. Je robustní, stabilní a hlavně je víceúčelová. Slouží jako učící věž a když se rozloží, tak z ní je židlička se stolečkem, což je perfektní a jako bonus má na zadní straně tabuli, kde si dítě může krátit čas malováním a čekáním na papku nebo aspoň mi to tak praktikujeme .
Objednávala jsem ji tady z toho eshopu https://www.monbaby.cz/ucici-veze-2/ucici-vez-viceucelova-kocka-bila-by-craffox/
mikka27, 9. 8. 2020, 16.20
Taky uvažujeme o pořízení, ale spíš vlastní výroby cena kupované se mi zdá vysoká.
Lusesita25, 24. 3. 2019, 12.44
Ano máme a manžel je vyráběl ze schůdků z ikei. Udělal extra ohrádku nahoru a tu tam přivrtal. Jinak využíváme ve velkém.
WeruskaSK, 6. 9. 2018, 9.59
deti sedia na linke ked daco chcu pozerat ako robim, toto by mohla byt dalsia blbost co zavadzia doma a musim tomu najst miesto riad im aj tak nedovolim umyvat kedze mame zumpu a hned by bola plna kebyze sa tam hraju s vodou a ked nieco pecu tak to robia na svojom malom stoliku
Lenourecek, 20. 5. 2018, 23.49
Nám jí vyráběl můj muž a myslím, že se mu moc povedla. Je stabilní a bezpečná Syn mi ze židle několikrát spadl, takže jsem jí chtěla hlavně kvůli tomu.
Mygara, 10. 12. 2017, 8.11
tak ta cena je hodně vysoká, podařila se vám výroba z těch schůdků ?
baru86, 31. 5. 2017, 12.08
Uf, ty ceny, tak do toho bych asi nešla.
baru86, 31. 5. 2017, 21.38
To si myslím, že je lepší nápad, pokud jsou schopnosti
S manželem jsme také váhali, jestli věž koupit. Jednou přišli známí, kteří jí už měli a na jejich doporučení jsme tedy pořídili. S odstupem času musím říct, že se vyplatila. Věž je stabilní, barva omyvatelná a krásně se hodí k naší kuchyňské lince. Navíc se Eliška zabaví i u magnetické tabule. Nerada bych dělala reklamu, ale z eshopu www.uciciveze.cz jí máme a mohu vřele doporučit i ostatním, kdo o ní uvažují.