Dlouhý let s dítětem
Vložil(a): lenka82,14. 1. 2020 8.55
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s dlouhým letem (20) hodin a víc s malým dítětem (4) roky.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Fuga, 4. 3. 2020, 9.30
Záleží hodně na povaze momentální náladě dítěte a jestli třeba usne
My bychom se chtěli vydat na https://www.nejkufry.cz/krasy-vietnamskeho-ostrova-phu-quoc/ Ale docela se s dcerkou bojím.
katchenka_7778, 22. 1. 2020, 1.30
haha, já mám zkušenost z letů i z čekáren lékařů a myslím, že to, jak dítě čekání zvládne, záleží hlavně na rodičích... takže když si spolu umíte hrát, zpívat, povídat, číst, malovat, přichystáte dostatek proviantu a neděláte vědu z každého malého záchvatku... dá se to přežít i se dvěma drakama, kteří chvíli neposedí, neustále potřebují pozornost a vztekají se kvůli každé prkotině, neb jsou kousek od sebe a tak na sebe žárlí. Jinak z dob, kdy jsem neměla děti - mimina v letadle jsem upřímně nenáviděla, protože prostě neumí vyrovnávat tlak a pořád brečí a když to nemáte doma, nemáte moc pochopení. Takže pokud chcete letět s dítětem, radši se proboha neptejte na názor ostatních :-):-):-)
L.janicka.l, 14. 1. 2020, 18.04
Zalezi na diteti, jak se dokaze zabavit. Ja vim ze kluk by to nedal, ani u hracek nevydrzi a takovy dlouhy let by byl pro me a i ostatni cestujici utrpeni
patricia077, 14. 1. 2020, 20.22
No hele ten by těm letuškám a možná i pilotovi dal sodu
L.janicka.l, 14. 1. 2020, 22.19
No snad z toho jednoho dne vyroste
patricia077, 14. 1. 2020, 22.50
my letěli v květnu s dětma do Kalifornie. Z Phy do Frankfurtu autobusem, odtamtud 11,5h přímý let do San Franciska. Děti v té době 8m, 3 roky a skoro 5 let. Úplně v pohodě. Udělala jsem jim s sebou aktivity booky, měli jsme samolepky, takové tabulky na kreslení fixem,...