Dovča v Česku, nebo v cizině?
Vložil(a): KackaPJ, 12. 5. 2017 20.45
Ahoj, tohle je spíš námět na debatu. Kam jezdíte a proč? Kde jste byli zklamáni? Musíme říct, že pořád preferujeme cizinu. Nejen, že řada hotelů v CZ zdražila a nepřizpůsobila tomu služby. Ale nevím jak vy, ale ve spoustě z nich se - na rozdíl od ciziny - za malé prcky připlácí. Klidně 50 % z ceny. A ještě vám nedají ani postýlku... Jako jsem teď viděla na slevovém portálu Kutnou Horu... Krize...
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
LucieS, 19. 5. 2017, 8.15
Jezdím do ciziny a ubytování si hledám přes airbnb. Po ČR jezdíme jen tak na výlety či prodloužené víkendy.
baru86, 17. 5. 2017, 18.31
První léto s prckem mělo být v ČR, ale manžel už naplánoval tři dny v Německu na bruslích a ještě uvažuje o horách na Slovensku...
Žofinka, 14. 5. 2017, 20.29
s malou jsme zatím byli jen v ČR, zatím pořád tápeme, kolik toho snese co se týká cestování
Mygara, 14. 5. 2017, 19.25
já mám raději ČR, ale někdy je ubytování opravdu drahé, ale dá se vybrat za rozumnou cenu a hlavně do ciziny je dál a cesta s dětmi....
Fuga, 13. 5. 2017, 17.36
jezdíme po ČR a poslední dobou jen na chalupy a když do hotelu, tak si vybereme ten, kde se za děti neplatí
BonnieParker, 13. 5. 2017, 14.55
Cizina nás obsolutně neláká, jsme takoví zápecníci a po ČR jezdíme s partou pod stany. Pro nás není nic lepšího, v hotelu by to pro nás nebyla dovolená