Kde se pojišťujete na dovolenou?
Vložil(a): Lenucha,27. 7. 2016 8.55
Ahoj všem, potřebuju radu, kde se pojistit, od známých jsou různé reakce na pojišťovny, máte někdo zkušenost s nějakou, která náhrady opravdu proplácí? Nechci vyhodit peníze zbytečně. Děkuju za rady :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 30. 11. 2017, 20.30
u naší pojišťovny, u VZP, protože ji máme dostupnou, ale známí to dělají i přes net
Fuga, 13. 12. 2016, 14.59
u VZP, babička si v zahraničí zlomila klíční kost a zaplatili vše. Ale běhání s tím bylo
Zdravím, tak my jsme letos jeli na poslední chvili do Chorvatska. Manžel dostal dovolenou na poslední chvíli a tak jsme rychle sháněli kam pojedem. Letos jsme se rozhodli právě pro Chorvatsko. Auto máme, tak jsme si ve čtvrtek řekli, že pojedem s dětmi raději a ubytování jsme si našli přes http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/ Ještě tého dnes jsme si dali pojištění u naší pojištovny VZP online, jen jsme to vytiskli a šli se balit. V pátek v noci jsme vyjížděli
Mám dobré zkušenosti s Allianz. Naprosto nedoporučuji Kooperativu. Na klientském centru poradenské firmy, pro kterou jsem dříve pracovala, jsem pro ně často vyřizovala pojistné plnění a věčně hledali důvody proč to nejde nebo potřebovali neustále dokládat další a další potvrzení, posudky atd.
k.o.r.i.n.e.k, 27. 7. 2016, 14.36
Já se pojistila jen jednou do ciziny a to u generali jelikož u ni máme povinne ruceni.