Prater-Vídeň

zobrazeno1442×

Vložil(a):jitkamety,27. 5. 2018 10.56

Ahojky maminky,měla bych otázku pro ty,co již navštívili zábavní park Prater,co se tam kromě vstupu na kolotoče prodává?nějak to nemůžu dohledat tak ať mám přehled :) předem děkuji

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Kamil Štrof, 31. 8. 2021, 0.49

Tak ve Vídni je toho k vidění opravdu hodně, my jsme se s přítelkyní letos inspirovali na https://jacestovatel.cz/media/kam-ve-vidni-co-videt-za-historicke-pamatky a dokonce jsme vše ze seznamu ani za víkend nedokázali stihnout. Prater jsme samozřejmě nevynechali a bylo to boží !

editak, 29. 5. 2018, 17.40

Velký park plný možností zábavní park a atrakce , dále Madamme Tussauds voskové figuriny, pro mě Prater znamenal spíš než zábavní park obrovský zelený park určený na procházky a na vyjíždky na kole, samozřejmě jsou tam hospůdky, doporučuji Schweizerhaus a ovarové koleno a před Vánoci stánky s punčem . více třeba zde https://www.wien.info/cs/sightseeing/prater

Fuga

Fuga, 29. 5. 2018, 7.04

nebyla jsem tam, jen si vždy vzpomenu na Kačenku a strašidla

Lenourecek, 29. 5. 2018, 0.37

Řekla bych, že to budou podobná lákadla jako na pouti, ale nikdy jsem tam nebyla ani se o to nezajímala

Žofinka

Žofinka, 28. 5. 2018, 21.58

Nebyla jsem tam, tak nevím

slavuska

slavuska, 28. 5. 2018, 5.54

já tam byla kdysi dávno s mamkou, asi před 12 lety, a teď vloni se synkama, ale byli jsme jen na tom velkým kole, stánky v okolí byly zavřený, ale bylo to v prosinci, ve všední den. předpokládám, že se tam prodává hlavně nějaká jídlo, a tak, jak na každý pouti. My to tam víc neprocházeli, jen to kolo, a jeli jsme na trhy do centra, a pak na Schobrun, nebo jak se to píše.

patricia077

patricia077, 28. 5. 2018, 8.43

To je krásný zámek byla jsem tam jako zástupce CK jinak jsem se v mládí nikam moc nedostala

Aliisha

Aliisha, 27. 5. 2018, 22.39

Dle mého jídlo, pití, hračky a jiné blbiny.

Lenča Pešková, 27. 5. 2018, 22.02

ja tam byla ale bylo to asi mimo sezonu takze tam skoro nic nebylo? kazda otrakce se plati zvlast. ale nikak extra se mi tam.nelibilo

V007A, 27. 5. 2018, 21.46

Vzpomněla jsem si na Kačenku a strašidla. Ale neporadím,tam jsem ještě nebyla.

L.janicka.l

L.janicka.l, 27. 5. 2018, 21.45

Rekla bych, ze je to jak pout s hodne atrakcema a lakadly na prachy

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů