Rezervace dovolené

zobrazeno 829×

Vložil(a): Leňulka, 21. 5. 2018 13.51

Maminky jak jste na tom? Máte už zarezervovanou dovolenou na léto? Dost mě udivuje, že hrozně moc maminek hledá místo na dovolenou až teď a pak se diví, že skoro nemůžou nic najít, že je obsazeno na celé léto. My hledali už v lednu a i to bylo už dost rozebráno a najít co by nám vyhovovalo nebylo úplně jednoduché.

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Gabill, 23. 5. 2018, 23.14

Ja zatiaľ ešte nie. Začínala som v novej práci, ešte som v zime nevedela, čo a ako, kedy bude na dovolenku dobrý čas, tak som radšej nič nerezervovala. takže budeme riešiť na poslednú chvíľu.

LucieS

LucieS, 22. 5. 2018, 22.03

Nejen zarezervovanou, ale i zaplacenou. Za tři týdny letíme, strašně se těším.

Leňulka, 23. 5. 2018, 8.05

jj mi jedeme až v červenci, máme zaplaceno půlku od ledna a zbytek chtějí 14dní před začátkem

Lenča Pešková, 22. 5. 2018, 21.40

my uz se budeme za 14 dni válet u more? mame rezervovany snad od ledna

Lenourecek, 22. 5. 2018, 21.30

My jsme také rezervovali už v lednu a nebylo lehké najít to, co by nám úplně vyhovovalo. Tak snad jsme vybrali dobře

Mygara

Mygara, 22. 5. 2018, 18.31

jedeme po příbuzenstvu a to už máme zajištěné

Čertice, 22. 5. 2018, 8.29

My máme taky rezervaci. Teda jedeme do Rakouska lézt celý oddíl, tak musíme zarezervovat kemp, je nás 6 rodin pak Chorvatsko, to máme apartmán taky zarezervovaný, ale co budu jezdit s dětmi pod stan v Čechách, tak nemusím

slavuska

slavuska, 22. 5. 2018, 0.11

zatím ne, hledám spíš na poslední chvíli. ale my nejsme nějak extra nároční. I letecký zájezdy jsme vždycky vybírali super last minute, pár dní před odletem, to, co zbylo, stejně, jako na hory jezdíme po těch horách chodit, a ne sedět na chatě/hotelu, tak k moři jezdíme kvůli procházkám po letovisku, moři, a výletům, takže jsme byli vždycky všude spokojení

Janako

Janako, 21. 5. 2018, 23.32

Rezervovali jsme v rijnu a uz to bylo dost prebrany?

rodinka

rodinka, 21. 5. 2018, 22.22

Jedeme v červnu na týden na jižní moravu,rezervovala jsem penzion cca 15 dní a bylo ještě na výběr pro naše datum Objednávám na booking.com a jsem spokojena.Byli jsme přes tu apku loni na Slovensku,takže už jsem věděla co a jak

vaniilla, 21. 5. 2018, 21.29

Ještě jsme nehledali. Vždycky něco najdem poměrně na poslední chvíli.

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů