Zoo Dvůr Králové
Vložil(a): Leňulka,22. 3. 2017 8.25
Tak jsem myslela, že si v létě uděláme výlet do Zoo Dvůr Králové ale co je teď ve zprávách to snad ani nemůžou myslet vážně. Řezat nosorožcům rohy preventivně kvůli tomu co se stalo ve Francii? No jestli tam mají takové myšlení a budou mít nosorožce bez rohů tak to tam teda nepojedu. Chudáci zvířata
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 6. 11. 2017, 14.36
já o té kauze neslyšela
Lenourecek, 23. 3. 2017, 2.03
Zprávy nevídám, takže jsem neslyšela a nevím, jaký si mám udělat názor, když nevím, proč se řezají
k.o.r.i.n.e.k, 27. 3. 2017, 15.56
A jela jste vláčkem ve Dvoře Králové, za nás to by nejhezčí zážitek a to známe ZOO Plzeň, Děčín, Ústí, Praha, Chomutov
Fuga, 22. 3. 2017, 20.05
slyšela jsem, že jim zase dorostou a přirovnávali to ke stříhání vlasů, tak bych to nějak dál neřešila
Lenourecek, 23. 3. 2017, 2.04
To je dobře ?
Mygara, 22. 3. 2017, 14.31
já se jim nedivím, lidi jsou paka, a když to nosorožce nebolí. Jako teď nějaci kluci zabili plameňáka, takže stát se to může i u nás
marqueta, 22. 3. 2017, 14.13
To je zase mediální masáž. V ZOO v Praze to už dělali někdy před dvěma roky, taky to bylo v televizi a nikdo to takhle nehrotil. Chápu, že se to někomu nemusí líbit, ale předpokládám že se o ta zvířata starají odborníci a ví co dělají. Kdyby to nebylo ve všech zprávách, tak si toho veřejnost ani nevšimne Jsem poslední dobou alergická na tyhle davový psychózy ze zpráv. Promiňte.