Zánět spojivek
Vložil(a): [email protected], 3. 5. 2020 21.21
Mam 10 měsíčního syna, ktery dostal asi pred 11dny zanet spojivek do jednoho oka. Projevoval se jen zarudlym belmem a svedenim bez hnisu, pak přešel i do druheho.Vyrazka pod ocima a zarudle tvare, teplotu nemel. Davala jsem 3x denne Eufrasii ocni kapky, ale pak byla nutna navsteva lekare a antib. kapky, ktere po 5 dnech take nezabraly. Resp.oci nejsou tak zarudle, ale take ne bílé a stale svedi. Co delat v takovem případě? Dekuji Jana
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
L.janicka.l, 7. 5. 2020, 22.06
Urcite z nova k lekari,
[email protected], 10. 5. 2020, 22.08
Dekuju za odpověď. Svetlik jsme zkouseli, ale moc nezabírá, hnis v oku nema. Ale natekla a cervena vicka i oci.
Janako, 4. 5. 2020, 11.01
K lékaři a ať udělá stěr z oka.
[email protected], 4. 5. 2020, 15.30
Diky Tobrex je take antibiotikum, to jsme zkusili a tim se vyloucila bakterialni infekce.
Adrianita, 4. 5. 2020, 0.19
Zánět očí bych řešila jedině s lékařem.
jitka46, 3. 5. 2020, 23.33
tak tady nevím, naštěstí jsme to nikdy nemuseli řešit, snad někdo poradí
Děti na to dřív docela trpěly, ja dávala Ocuflash, pokud se to ještě moc nerozjelo (někdy zabral a nemuseli jsme frcet k dr), potom jsem to dávala i k antib. kapkam. Ještě existují i masticky, měly by být účinnější (stejný název jak kapky), jednou jsem je dceři dávala, ale taky na předpis. V každém případě bych se poradila s doktorem.
[email protected], 4. 5. 2020, 15.24
Diky za doporuceni, doktorka nam vystridala antibiotika za antihistaminika. Tak uvidime jak dal. Ocuflash je vlastně Eufrasie neboli svetlik lékařský, take nam moc nezabírá.