Choditko ano.ci.ne? Pouzivate
Vložil(a): Sooňaa,29. 10. 2016 7.46
Maminky maji vase deti choditka? Nebo jste.proti tomu je pouzivat?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lenkaplenka, 5. 9. 2020, 11.43
Zdravím. Já přemýšlím nad tímto chodítkem https://detivbavlnce.cz/choditka/13973-vtech-choditko-uc-se-a-poznavej-ruzove-cz.html vypadá zajímavě.
Mygara, 27. 4. 2017, 14.27
jsem proti, dítě si poradí i bez něj a ono samo nejlépe ví, na co může troufnout
nechápu, že prodej chodítek ještě nebyl dávno zakázán a jaký je jich v hračkářství výběr! jsem kategoricky proti, protože velmi zásadně ničí stavbu dětského těla, každé dítě je individuální a až bude chtít chodit, tak se k tomu dostane a naopak přijde doba, kdy budeme rádi za ten čas, kdy se ještě placatilo na zemi a nemuseli jsme za ním běhat... maminky prosím myslete na zdraví svých dětí a nekupujte jim chodítka ani hopsadla nebo jiné věci, které způsobují nepřirozený tlak na páteř... je to začátek skolióz a bůh ví jakých dalších problémů
pouzarovaj, 28. 2. 2017, 14.45
Klasické chodítko spíš ne. Měli jsme jen aktivní - odrážedlo, kterého se mohla dcera držet a chodit za ním.
Fuga, 19. 1. 2017, 20.29
já ne a jsem proti, podle mě přetěžují zbytečně brzy páteř a každé dítě je jiné a každé se naučí chodit
BonnieParker, 27. 11. 2016, 21.51
Jsem proti. Až dítě bude připravené, tak chodit začne i bez chodítka. Jsou studie, které dokazují, že je to dokonce škodlivé, dávat dítě do chodítka. (Stejně jako ho posazovat, vodit za ruce, dokud nechodí a podobně).
Lenča Pešková, 5. 11. 2016, 13.45
Až nastane správný čas, rozchodí se? teď jako choditko používá židli?