Pouzite hracky
Vložil(a): Sooňaa,15. 11. 2016 12.50
Kupujete detem nove nebo pouzite hracky? Dnesni ceny tech novych jsou u neceho opravdu vysoke..
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lucinka.Dvorik, 19. 1. 2021, 8.34
Většinu hraček máme "poděděných" a když už kupuji, snažím se za ně moc neutrácet. Narazila jsem na fajn e-hop Feedo, kde mají velký výběr a se slevou se dají pořídit krásné hračky za fajn ceny. Mrknu vždycky sem na slevy a většinou se mi poštěstí něco ušetřit https://www.vimvic.cz/slevy/feedo-cz
jitkamety, 10. 7. 2017, 20.27
Kupuju jen nove a nebo dedime hracky po neteri
Mygara, 18. 4. 2017, 12.53
když jsou hezké, tak klidně i použité
vzhledem k tomu, že máme doma malého prcka, který to velmi důrazně testuje a ničí, tak máme nové i z druhé ruky... ještě v tom nevidí rozdíl... samozřejmě k narozeninám a Vánocům jen nové, ale pokud máma donese něco jen tak, tak klidně i použité... taky se hodně dívám, kde se dají levně koupit, třeba na rájhračky kupuji často, protože mají obrovský výběr a parádní věrnostní program, jinak regionální bazárky na fb
pouzarovaj, 28. 2. 2017, 14.44
Oboje - nové i použité
Lusesita25, 23. 11. 2016, 4.57
Kupujeme prevazne nove a pokud na to neni, tak se ta vec holt nekoupi a nebo se na to setri.
Lenča Pešková, 16. 11. 2016, 14.46
Občas na bazarku něco koupím. Jednou jsem tam dost naletěla, takže jsem k tomu nedůvěřivá. Jinak dráhy hračky nekupujeme, zatím si nevydrží dlouho hrát dlouho s jednou hračkou. Jediná výjimka je knížka