Co děláte s dětmi přes den?
Vložil(a):jitkamety,24. 8. 2016 11.56
Ahoj maminky,co děláte se svými dětmi přes den?my chodíme na procházky,hrajeme si s hračkama nebo se mazlíme atd..a co děláte vy? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ivča: Tak to je paráda ! Viděla jsem, že tam je i bazének s kulička, to dcera miluje a uvidíme, jak si poradí s tím zbývajícím https://www.monbaby.cz/domaci-detske-penove-hriste/penova-hraci-sada-a-domaci-hriste--se-suchym-bazenkem--100-ks-micku--ruzova--seda--bila--pruhledna--ruzova/
Tak u našich dětí nudu neznám. Mají velký pokoj, který jsme jim maximálně vybavili, ale na až tak hračkami, ale jako spíš věcmi, které posilují tělo jako je piklerův trojúhelník a dětské pěnové hřiště. Dokážou si s tím vyhrát opravdu dlouho, buď to mají vyloženě jako prolízačku nebo jako bunkr a další, prostě co si dítě vymyslí .
Mygara, 12. 11. 2017, 7.14
dělaly jsme to podobné, ale také navíc to blbé uklízení, vaření atd .-(
Fuga, 23. 12. 2016, 6.20
když je teplo, tak jsme celé dny venku, v zimě to střídáme
ZivaVoda06, 14. 9. 2016, 0.24
My máme naštěstí spoustu kamarádů.. takže od mala jsme jezdily na návštěvy, společné hřiště a tak. Já jsem si popovídala s kámoškama a malá pohrála s jejich dětmi, ideální
Hrajeme si, foukame bublifuky, kdyz je opravdu teplo tak je balkonove koupani:-) , odpoledne jizda na odrazedle nebo "trenink" na kole s tatinkem a nebo piskoviste, o vikendech vylety, a jinak jeste cteni pohadek, vecernicek, blbnuti s tatinkem, cvicime spolu a kazda vari ve sve kuchyni a nebo spolu ve velke:-) a spousty dalsich aktivit (s kamarády, s babickou a pod) a malovani kridami venku nebo s pastelkami doma:-)
U nás je to zatím různé, ale přestože je naše holčička ještě mrňous, hodně výletíme nebo jezdíme na chatu. Doma se snažím aby se nenudila, vymýšlím různé blbiny, děláme houpačky ze šátku na nošení, nosím jí po bytě a po zahradě kde sahá na kytičky, prohlížíme knížky. Moc se toho s 5 m. miminkem ještě dělat nedá. Ale zřejmě jí to vždycky dost utahá, protože spooooustu času prospí...