Stolní a jiné hry
Vložil(a): Estrela113,16. 11. 2014 19.43
Mám doma tříletého chlapce. Rádi hrajeme různé stolní a deskové hry. V současné době zvládá pexeso, domino, člověče nezlob se (a další lehké figurkové hry) a ve zkrácené verzi hru Carccassonne. Nemáte tipy na nějaké veselé a poutavé hry, které bychom si mohli vyrobit doma sami? Co hrajete s dětmi? Budu ráda za každou inspiraci.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Žofinka, 3. 1. 2018, 20.00
a co domino a třeba i s vlastními obrázky
Mygara, 26. 7. 2017, 13.32
velkou knihu her, jsou tam různé hry, hází se kostkou a plní jednoduché úkoly
k.o.r.i.n.e.k, 8. 12. 2016, 20.54
J8 jsem milovala ptačí svatbu. Hází se kostkou a vždycky se na každém políčku plní úkol - třeba říct vtip, zazpívat, plazit se jako červ
Fuga, 18. 11. 2016, 12.27
za nás Lovci pokladů
Zuzka Čtvrtečková, 17. 11. 2015, 20.17
My hrajeme ještě puzzle a domino. Ještě máme hru, kde musí určit jaké zvíře a mládě k sobě patří, kde žije a co jí, tak to teď asi vede nejvíc
Ahoj všichni, na společenské hry si docela potrpíme, nejčastěji v rodině hrajeme Scrable, osadníci z katanu, bang!, dostihy, activity, a mnohé další. Je to teda pro starší a s nejmladším asi nejčastěji pexeso, skládáme kostky, ty také není problém vyrobit pokud máte doma aspoň nějakou dílnu. Nedávno jsme kupovali několik sad puzzle odtud www.mojedino.cz/puzzle/, máme odsud i některé dřevěné hračky a vždy jsme byly spokojeni. Ještě mě napadá, když jsem já byla menší hodně jsme hrávali takovou modifikaci piškvorek, fungovaly tak že byla plastová mřížka a do ní se seshora házeli žetony a kdo měl pět v řadě vyhrál, dlouho jsem tuto hru neviděla nevíte někdo kde sehnat ? Pokud víte co myslím teda. Děkuji
Markéta V., 13. 4. 2015, 20.49
Já teda nemám nápad na výrobu hry, ale moc se mi líbí knížkohry od Lucie Ernestové: http://www.lucieernestova.cz/.
Estrela113, 13. 4. 2015, 21.02
Děkuji za inspiraci, knihy vypadají moc dobře, jsem nadšená. Určitě je využijeme i jako dárek pro děti známých.