VELKÁ ADVENTNÍ SOUTĚŽ - skóre
Vložil(a): Eliška Kozlova,3. 1. 2023 18.53
Mě to nedá?, jak se vám hledání líbilo a kolik jste nakonec našli stromečků ?Já 63 což nakonec jde, protože prosinec byl šílený, furt se mi vracela nějaká vlezlá viróza, některé dny ani nevím jak jsme překlenuli.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Eliška Kozlova, 21. 1. 2023, 23.30
Už mi parfém přišel a kupodivu mi moc hezky voní, po pravdě jsem to nečekala, protože moje dřívější pokusy si nějaký vybrat a koupit vždy končily fiaskem, neměla jsem na vybírání trpělivost a nakonec to zhodnotila za zbytečnost. Teď jsem ráda
patricia077, 26. 1. 2023, 21.21
Já už mám výhru taky v zásilkovne zatím jsem nevyzvedla skolil celou rodinu nějaký bacil ale zítra snad to dopadne ?
Já našla 57, ale taky to u nás bylo hektické. Začátkem prosince stěhování, pak vybalování a zabydlování, Mikuláš s andělem a čerty stáli letos v chodbě mezi krabicema... Do toho dokupování dárků, pečení cukroví, balení dárků, fungování doma v běžných úkolech a k tomu jsem pár dní byla v práci do večera. Taky ani nevím, jak jsem to předvánoční období přežila už se těším na advent letos, to bude vše v klidu. Doufám.
patricia077, 4. 1. 2023, 20.44
Já kromě jednoho stromečku našla všechny ?
Eliška Kozlova, 5. 1. 2023, 20.39
Super
patricia077, 5. 1. 2023, 21.16
Ale já myslím vždy našla všechny nebo mi chyběl jeden i v předchozích letech takový sport v hledání ?