Hry pro 7m dítě
Vložil(a): Cherrynka,8. 8. 2017 10.16
Ahoj :) můj syn si donedávna vystačil sám, jenže poslední dobou vyžaduje snad nonstop pozornost. Jo, chápu to, roste a vyvíjí se, ale problém je v tom, že on chce pořád jen stát a rozhlížet se kolem. I když s ním sedím na zemi a hrajeme si nebo ho vozím na dece či v kočárku, pouštím pohádky... nic. Jen a jen stát a dívat se kolem. Ani nosit se už nechce. U všeho vydží jen cca 5 minut, ale stát na místě ani nevím jak dlouho. Takže ho chvíli držím, jenže pak z toho bolí záda. Má i chodítko, tlačítko, piano se zvuky... ani to nezabírá. Máte tipy pro 7m chlapečka?? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Ahoj, myslím, že je to úplně normální, prostě je zvědavý a neposedí. Moje obě děti vydržely docela dlouho u takových těch klasických různých tvarů, které se vkládají do kostky (např. http://www.kojenecke-obleceni.eu/14717/detska-vkladaci-kostka.html/). Nejdříve s nima jenom ťukaly o sebe, pak je dávaly jenom do otevřené kostky a až později podle tvarů. Stejný úspěch byl s kelímkama, které se dávají na sebe, dají se navíc využít i ve vaně.
Žofinka, 10. 8. 2017, 18.22
ukažte m u nějakou zakázanou věc a uvidíte, jak dlouho u toho vydrží
Mygara, 10. 8. 2017, 12.04
tak hlavně že ho něco zajímá, je zvědavý a stačí mu běžný ruch
Fuga, 9. 8. 2017, 21.25
ti naši hrozně rádi něco překládali z místa na místo, např. plastové talířky
pozoruje svět, kouká na to zase z jiné pozice, myslím, že je to asi normální, nebo u nás teda to tak bylo také. Jak se naučila stát tak byl konec se vším a zajímalo jí jen to a potom pomalu začala dělat kroky a od 11m chodí sama. Je to jen takové období i když to chvíli trvá, i když jsem jí položila a šla jen na záchod a během minuty byla zpátky už někde stála. Stála dřív než seděla
L.janicka.l, 8. 8. 2017, 18.35
U nas docela fungujou rumbakoule, mic, varecky, misky ale stejne nejvic honi kde je jaky kabel, schod, prosklene dvere. Hodne casu travi venku miluje stromy a zver
Lenourecek, 8. 8. 2017, 18.54
Jojo, rumba koule ty syna bavily dlouho a plechové hrnečky, vařečky ho baví pořád
L.janicka.l, 8. 8. 2017, 19.40
Hlavne ze to ramusi
Petra Schoberová, 8. 8. 2017, 22.31
Hrnečky a Varecky frčí pořád i u nás čím větší kravál tím je mladej spokojenější
L.janicka.l, 8. 8. 2017, 23.45
Presne tak
Lenourecek, 9. 8. 2017, 0.08
Syn dává strašně rád pokličky na hrnce a vydrží to docela dlouho, to je také pěkný kravál
L.janicka.l, 8. 8. 2017, 23.47
L.janicka.l, 8. 8. 2017, 23.46
Me uz ukroutil 2 od telefonu
LucieS, 10. 8. 2017, 9.36
Bezdrátová myš. Nevím, co se jí na tom tak líbí, ale pokaždý mi po ní šmaká a chce jí.
Janako, 8. 8. 2017, 18.01
Mame to podobny. dcera ma devet mesicu a vsude chce byt se mnou a divat se, co delam.
L.janicka.l, 8. 8. 2017, 23.48
To dela hodne prcku
Janako, 9. 8. 2017, 0.48
Jj a uz se nesmi ale jen tak polozit ?
Jak už je tu v diskuzi napsáno, určitě bych ho nestavěla, když se sám jinak nepostaví. Až to dokáže sám, může si stát jak dlouho chce bez vaší asistence a budete mít ušetřena záda Jinak syn (9,5 měsíce) se začal nejdříve stavět u nábytku a až pak se naučil sedět a pořádně lézt, takže pořadí v jakém se to vaše dítko naučí bych nechala na něm, ale musí sám.
jo takhle, já to všechno nečetla, tak určitě záměrně nepostavovat k tomu dozraje sám. Takže se snažit zabavit vším možným, je pravda, že je to někdy těžké, naše chtěla pořád pozornost,bylo období kdy jsem fakt neudělala nic a za řevu si doběhla na záchod. Teď je 1,5roku a vydrží si sama hrát i 15min.
Janako, 9. 8. 2017, 0.49
Syn stal taky v deviti mesicich a az pak si zacal sedat.