Plavání
Vložil(a): Cherrynka,29. 10. 2017 14.56
Ahoj, jakou aktivitu se chystáte dělat s dětmi? Myslím spíš ty do 1 roku, co ještě nechodí nebo jen vratce :D my začali se synem 10m chodit plavat a úplně to miluje :) asi mám štěstí, děti od kamarádek v bazénu piští a bojí se, takže mám štěstí, protože já vodu miluju a syn díkybohu taky :) ale chtělo by to přes zimu ještě něco, ale nic mě nenapadá... :/
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
lucie25987, 17. 8. 2020, 21.37
My jezdíme přes zimu plavat a do dětského centra, aby si syn zvykal na děti . Přes léto jsme od rána do večera venku u bazénu. Ve vodě by mohl být pořád. Máme velký zapuštěný bazén, ve kterém se opravdu vyblbneme . Místo chlóru používáme sůl do bazénu, kterou objednáváme z https://www.asekopool.com/cs/home-2/ , takže máme vodu zdravou, tak mi ani nevadí, že se celý den máchá ve vodě .
Paty92, 1. 10. 2018, 19.50
Já se synem (čerstvě 1rok) chodíme na cvičení maminek s dětmi. Máme společné cviky a pak mají děti překážkovou dráhu. U nás je problém že syn zatím nechodí, venku je zima takže ho nerada nechávám lozit jrn tak po zemi.
baru86, 31. 10. 2017, 11.22
Syn chodí na plavání a víc už nedovoluje rozpočet, ale plavání je supr
baru86, 4. 11. 2017, 21.57
Bohužel každá pojišťovna to má jinak, některé plavání nehradí. A tedy nevím, u které pojišťovny to ještě jde vzít na jiné členy rodiny, u mé chtěli fakturu na jméno..
Mygara, 30. 10. 2017, 13.24
chodit na cvičení pro malé děti, scházet se s kamarádkami, které mají podobně staré děti