Jídelníček na míru
Vložil(a): Lauris,27. 4. 2021 17.57
Dobrý den, nechávala jste si některá dělat jídelníček na míru? A kde? Děkuji
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kristynka88, 31. 5. 2024, 17.39
Záleží jak hubneš, já jsem zhubla s Ketodiet, jela jsem podle plánu a postupně potom přecházela na vyváženou stravu a váhu si pořád v pohodě držím
Ano, to je pravda... Já jsem držela intense a teď, když mám pocit, že by to chtělo nějaký 3-5 kilo dolů, tak si ketodiet zase koupím a super. Kila jdou dolů a já se cítím zase moc spokojená. Ale přiznám se, že dietě jsem věrná i po... Nebo spíš jejich produktům. Proteinové tyčinky mám pořád po ruce
Sociopatka, 30. 10. 2022, 14.58
Děkuji za tip.Už jsem si o tom něco četla a hned tu dietu příští měsíc vyzkouším.
Laraa Croft, 24. 10. 2022, 14.07
Třeba piješ různé koktejly a hezky po tom hubneš.Vše je to od značky ketofit.Ze své zkušenosti mohu doporučit.
Sociopatka, 18. 10. 2022, 17.43
Mohla by jsi mi tady napsat co je to přesně za dietu?Já se v dietách vůbec nevyznám.
Laraa Croft, 10. 10. 2022, 20.17
Dobrý den,já jsem zkoušela držet stravu,ale bylo to velice těžké.Pak jsem našla super ketonovou dietu a jsem velice spokojená.Naprostá bomba.
Je to přesně tady tahle dieta https://www.ketofit.cz/produkt/proteinova-keto-dieta-balicek-4-tydny která je ještě v akci a hezky budeš po ní hubená.Musíš ji vyzkoušet a uvidíš.