Ketofit dieta
Vložil(a): Verullis, 22. 12. 2021 23.01
Zdravím, zajímalo by mě jestli jste některá nedržela tuto dietu ? :) Dá se na ní opravdu zhubnout ? :)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Lenuleprusova, 24. 1. 2024, 17.19
Ketofit jsem zkusila a ze všech keto diet mi zachutnal nejvíc, jedla jsem přes den pečivo, omeletu, polívku se zeleninou, koktejl, dezerty. Rajská polévka je vážně výborná, čoko tyčinky, citronové taky. Neměla jsem problém s ničím.
Cestovatelka333, 30. 4. 2023, 14.30
Tak by jsi mohla vyzkoušet ketofit.Je to nejlepší dieta na hubnutí,která obsahuje minimum sacharidů ze všech.
Cestovatelka333, 21. 4. 2023, 11.16
A co třeba vyzkoušet nějaký pohyb a upravit stravu.Myslím,že by kila mohla jít touto cestou taky dolů.
Kubanka111, 14. 3. 2023, 14.19
Ahoj holky už dlouho se trápím a nedaří se mi zhubnout, tak tady pročítám diskuze a docela si pohrávám s myšlenkou, že bych ketofit dietu vyzkoušela. Kolik se Vám podařilo zhubnout a daří se Vám váhu držet? A ještě by mě zajímalo jak ty jídla chutnají, zda nejsou moc umělé, protože to já úplně nemusím.
Ahoj mě se podařilo zhubnout 12 kilo za 3 měsíce. A konečně mám postavu po které jsem toužila. Jídla mi chutnaly, vůbec nejsou umělé, ba naopak i dnes si občas jejich jídlo dám a chutná pořád . Takže bych se toho nebála, navíc si můžeš zvolit program podle toho kolik potřebuješ zhubnout. Díky tomu, že obsahuje nejméně sacharidů, tak to jde rychle .
Kubanka111, 31. 3. 2023, 15.42
No tak to jsi mě neskutečně potěšila, dívala jsem se rovnou i na jejich stránky a ty recenze a příběhy mě dost namotivovaly.