Účinné cvičení
Vložil(a): Jarka mmm, 12. 3. 2018 19.14
Ahoj,občas se tu řeší hubnutí. Tal jen hlásím,že jsem našla opravdu super cvičení. Je hodně dynamické a co je super,je na 25 min denně,což si každá najde,v pátek to je na 50 min (případně jedno cvičení na sobotu) a víkendy se necvici (případně strecink). Taky je super,že tam je odpocitavani,tak si člověk řekne,že těch pár minut už dá :D. Jen to není vhodné pro ty,co maj problémy s kloubama a víc obézní lidi (ale jedna predcvicuje i mírnější cviky). Pokud to budete cvičit pořádně,tak pak budete.vždy muset do sprchy :D. Já vynechavam bohužel cviky na břicho (kvůli kýle). Je to docela zábavný,mě to chytlo,hlavně mám pocit,že mi to prospívá. Jo a jmenuje se to Focus t25 (dá se to koupit nebo ehm stáhnout někde nacerno). ;)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Tamka Denkova, 12. 8. 2019, 13.02
Potřebuji shodit tak 5 kg, hodně sedím v práci a potřebovala bych nějaký druh pohybu, pomůžete mi?
dadinkamaminka, 14. 3. 2018, 21.46
Mrknu se na to Ja zacala taky cvicit Cvicim podle Olgy Sipkove a je to teda makacka pro me, jelikoz jsem nikdy takhle necvicila.. Hledala jsem neco pro zacatecniky na youtube, ale nevim co mam hledat. Tak jsem si vybrala tu Olgu. Nevim cim to je, ale od vcera mi padaji kalhoty Tak doufam, ze u toho vydrzim a neco shodim... Docela me to i bavi
uli, 14. 3. 2018, 18.37
Keďže kojim mám menej kil ako pred tehotenstvom a toľko pohybu popri malej že mám problem jedno kilo pribrat
dadinkamaminka, 14. 3. 2018, 21.47
Muzu se zeptat, kde najdu nejaka videa s timto cvicenim prosim ? Nic mi to nerika, ale zkusit se ma vse...