Co učitelkám?
Vložil(a): Minnie,6. 6. 2017 20.25
Tak jsem se včera dozvěděla, že od září přestupuje dcera ze své třídy do předškoláků. No nadšená z toho moc není, já taky ne ale co už nenadělám nic. Čili nekončí školku úplně ale opouští současné učitelky. A já se ptám co jim na konci roku donést? Vloni nesla dcera květiny a čokoládu, letos bych to nechala taky ale ještě něco k tomu jako poděkování že jsou nej a že jsme s nima byli spokojení. Partner říkal že by koupil kvalitní víno to se mi nezdá špatné ale nevíme jaké pijí. Máte nějaký nápad co jim vzít? Půjdeme s dcerou poslední den poděkovat osobně. Asi slzičky neudržím :) l když se neloučíme definitivně, budeme se potkávat dál na zahradě atd a za 2 roky tam nastoupí mladší. Ale stejně...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
jako učitelka mám pár tipů - sypaný čaj, svíčka, čokoláda, květina, bižuterie (náramek, korále aj.), obrázky, kniha (pohádky, říkadla aj - to se hodí vždy), šátek, něco na relax (pěna do koupe aj.), ozdobné pero, přáníčko, cokoliv vyrobené doma aj. co moc nemusíme: porcelánové věcičky, věci na vystavování, obrazy aj. věci do domácnosti.....mně osobně přijde divné, když mi dítě donese alkohol (víno), přijde mi, jako by se dítě naučilo, že stačí dát láhev a pohoda ale to je na každém
Suri, 13. 6. 2017, 17.02
Eliška Kozlova, 1. 7. 2017, 11.26
Oříšky bych si také nechala líbit, na nervy jsou lepší než čokoláda a obrázek je také krásný
Dcera vloni namalovala každé učitelce obrázek, jak s jednou hrají na klavír (mají s ní hudební kroužek) a s druhou cvičí. Některé děti na obrázku seděly na židličce jako diváci (asi to měla být besídka). Obrázky jsem podle instrukcí dcery popsala, kdo je kdo a co dělá a zalaminovala jsem jim je. Byly dojaté a bylo to osobní. I když obrázků malují s dětmi hodně, většinou jsou pro nás, rodiče. Tohle bylo pro ně.
jitka46, 11. 6. 2017, 23.37
dala bych třeba sypaný čaj z Oxalis
jitkamety, 10. 6. 2017, 12.06
Já bych neco s dcerkou vytvorila na pamatku
Kamila Pecharová, 9. 6. 2017, 15.59
Dnes jsem v květinářství viděla krásná voňavá mýdla a napadl mě třeba kvetoucí čaj..