Lesní školka
Vložil(a): Jarka mmm,24. 1. 2017 19.01
Zdravím :). Máte někdo zkušenosti s lesní školkou? Je to dost drahá záležitost a musí se víc investovat do vybavení...Dost o ní uvažuji. Státní školku jsme prozatím zavrhli,ale říkám si,že by bylo fajn zkusit dávat dcerku od září jen třeba na den-dva v týdnu do té lesní (museli bychom to zvládnout autem,já neridim,ale to už by si manžel nějak musel přizpůsobit). Máte někdo negativní zkušenosti? Slýchám jen pozitivní...
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kde mají kvalitní oblečení, tak je rozhodně tady ten eshop https://www.promaledobrodruhy.cz/detske-obleceni/. Byli jsme přímo na jejich prodejně a poskytují skvělý zákaznický servis takže pokud si nevíš rady s výběrem, tak doporučuju si zajet na prodejnu.
Žofinka, 30. 11. 2017, 3.08
nemám žádnou zkušenost a ani mě to moc neláká
martinazab, 1. 6. 2017, 18.22
Nemam skusenosti ale vyzera to zaujimavo. Keby sme tu v okoli nieco take mali tak by som asi dala syna tam.
Mygara, 11. 2. 2017, 19.01
já o ní neuvažuji, když vidím ty děti, co tam vše vyvádějí, šermují klackama okolo očí, můžou ochutnat rulík apod. Nemůžou je uhlídat
Lusesita25, 28. 1. 2017, 23.39
Taky nad tim premyslim, i kdyz mame jeste hodne casu. Ale i tak schvalne proctu vsechny prispevky
Izabella16, 27. 1. 2017, 16.00
No u nás už je také - ale po pravdě, když jsem se byla podívat na paní vedoucí, tak jsem to zavrhla. Jinak je to všude také prý moc pěkné - lidi si to chválí, ale já mám osobní problém právě s vedoucí té naší. Jinak bych ale rozhodně dítko do lesní školky dala! Ten nápad je super - je to dražší, to je fakt, ale myslím, že pro děti super zkušenost.