Nespokojenost se školkou

zobrazeno1900×

Vložil(a):klarike1,4. 10. 2017 6.35

Maminky, byly jste vždy spokojené se školkou, kterou jste zvolily pro své dítě? U nás převažuje těžká nespokojenost. Školku jsme volili dle referencí sousedů. Neřeším, že tam není spokojená dcera, to se může stát asi i v nejlepší školce, ale mou nespokojenost. V ŠVP mají výchovu k osobnosti jako hlavní myšlenku. V praxi to vypadá tak, že do svačiny si dělejte, co chcete (program jen výjimečně), svačte, jestli máte chuť (děti běhají s jídlem mezi hračkami, pokud svačí), venku si hrajte spolu (učitelky sedí a povídají si), pak se naobědvejte a po obědě od 12:30 do 14:45! povinně všichni do pyžama a spát. Čaj si děti nalévají samy, když mají žízeň do porcelánových neoznačených hrníčku z těžkých džbánů - dcera kolikrát vůbec nepije a to je jen pár věcí, které vím....Já dělám na ZŠ, ale kdybych se dětem věnovala takhle málo...vím, asi taky syndrom učitelky, které bývají častěji nespokojené s prací "kolegyň", ale co byste poradily? Ve školce nás vždycky odpálkujou, že jinak to nejde...

Sdílejte:   | 
0

Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.

Marusk

Marusk, 27. 2. 2018, 16.41

Co to je za školku? Státní nebo soukromá? Tento přístup by se mi taky nelíbil. Hlavně tedy to, že nejsou ochotni naslouchat zpětné vazbě rodičů. To bych považovala za zásadní.

V007A, 5. 12. 2017, 7.49

Změnit školku,tohle je děs.

Žofinka

Žofinka, 7. 10. 2017, 17.18

když to jinak nejde.... tak změnit školku, jen aby to nebylo z bláta do louže

Mygara

Mygara, 7. 10. 2017, 7.04

leda změnit školku, když nejsou otevřeni diskuzi....

Fuga

Fuga, 6. 10. 2017, 21.02

já jsem se školkou spokojená, když jsou venku na zahradě, tak je učitelky nechají také, ať si hrají samy, ale bezpečně. dopolední program ale mají opravdu pestrý

Lenourecek, 6. 10. 2017, 0.02

Školka nás teprve čeká, ale přesně z něčeho takového, co popisujete mám strach už teď. Spousta věcí jde určitě jinak, ale jako všechno, je to bohužel o lidech. V tomto případě je to možná o pohodlnosti učitelek

klarike1

klarike1, 6. 10. 2017, 8.26

Přesně tak. Ve většině školek asi člověk nemůže čekat zázraky a vždycky si říkám, je to jiné a třeba to bude pro dítě přínosné....ale jakmile je to jiné, špatné a cítí to i dítě, je to zle.

vendy.z, 5. 10. 2017, 12.01

Ach jo, to jsou věci....ASi bych hledala jinou školku. My byli spokojeni s oběma školkama, které jsme vybrali

Leňulka, 5. 10. 2017, 9.55

Jinak to nejde? Co to je za blbost ve školkách co já znám (a znám jich dost) to tak jde. Učitelky se dětem mají věnovat a ne je nechat ať si dělaj celou dobu co chcou a sami. Jestli je ta práce nebaví tak ať jdou pracovat jinam.

klarike1

klarike1, 6. 10. 2017, 8.27

Přesně tak. Jde všechno. V mé práci to funguje tak, že když se rodičům něco nelíbí, děláme i nemožné, aby se to změnilo.

benca, 4. 10. 2017, 23.18

u nas tiez v skolke vonku sa deti hraju a ucitelky na lavicky sa rozpravaju a tiez musia povinne do pyzama, a to boli dobre referencie na tu skolku, preto sme tam malu dali, a uz sme tam videli tolko nedostatkov, ze sme to chceli riesit vyssie

klarike1

klarike1, 5. 10. 2017, 2.13

a jak to dopadlo? jestli už to dopadlo

Cherrynka, 4. 10. 2017, 21.41

Podle mě to chce nějaký program. Jo, nějakou volnost taky, ale měly by znát autoritu a to, že jsou i povinnosti a spolupráce s dětmi

© 2013 -2024 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů