Podle čeho vybirat školku?
Vložil(a): Liduska,25. 5. 2016 8.13
Ahojky, jak jste tohle resili, podle ceho jste vybirali skolicku? Mame v planu nejakou soukromou, tak mozna rovnou anglickou, mate nekdo ditko v takovehle skolce?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
kamila.336, 11. 12. 2018, 15.48
Dobry den shanim nejakou anglickou skolku v praze nemate nekdo nejake doporuceni?
michaelanavrc, 14. 12. 2018, 16.34
Znate trojskou labut to je anglicka skolka a maji i jeslicky pokud mate zajem
kamila.336, 18. 12. 2018, 13.17
Ahaaa neznam, podivam se urcite co to je zac. Dekuji moc
Mygara, 16. 12. 2017, 13.19
t unejbližší a kam mi dítě vezmou .-) neměla jsem možnost dítě někam vozit
k.o.r.i.n.e.k, 14. 1. 2017, 18.32
U nás jsou všechny školky podobné, tak jsem vybrala tu nejbližší i se mi asi nejvíc líbí
Fuga, 8. 12. 2016, 15.34
já volila ze státních a podle referencí. A když srovnám ze soukromou, kam chodil dříve, tak je tam rozdíl jen v ceně
Nejdůležitější je empatický přístup učitelek, ale i celého personálu. Perfektní vybavení většinou ztrácí vyznam pokud jsou učitelky těsně před vyhoření. U dcery mě nenapadlo řešit kvalitu pedagogů, v obci máme jen jednu školku a vozit ji jinam by bylo složité. Naštěstí má fajn učitelku. Aktuálně řeším příští (její poslední v MŠ) školní rok, čeká ji změna učitelky- bohužel k horšímu. Teď už dojíždění zas takový problém není. A já mám bohužel smlouvu( v jiné školce) jen do srpna.
Nejdůležitější je empatický přístup učitelek, ale i celého personálu. Perfektní vybavení většinou ztrácí vyznam pokud jsou učitelky těsně před vyhoření. U dcery mě nenapadlo řešit kvalitu pedagogů, v obci máme jen jednu školku a vozit ji jinam by bylo složité. Naštěstí má fajn učitelku. Aktuálně řeším příští (její poslední v MŠ) školní rok, čeká ji změna učitelky- bohužel k horšímu. Teď už dojíždění zas takový problém není. A já mám bohužel smlouvu( v jiné školce) jen do srpna.
Hana-Silhartova, 26. 5. 2016, 0.55
Snažte se získat reference o učitelkách - jestli je mají děti rádi a vůbec se ptejte co nejvíce dětí, jak se jim ve školce líbí a jestli tam chodí rádi. Dejte především na názory dětí a až v další řadě se dotazujte dospělých. A snažte se zjistit, jakou pověst ta školka celkově má.