Já, Kájínek
Vložil(a):Katka,13. 11. 2017 11.43
Včera na Primě odstartoval dokument o Jiřím Kájínkovi. Neviděly jste? Doporučuji, docela jsem se bavila. Zejména jak říkal, že se za něj rodiče nemuseli stydět, protože on přece nedělal nic špatného, jen kradl ;o)) On je tak charismatický, že jsem mu to po půl hodině i žrala ;o) Výše trestních sazeb mě u prvních dvou trestů zarazila. Opravdu není běžné, aby mladistvý a dosud bezúhonný dostal rovnou nepodmíněný trest. Co si myslíte o amnestii, přály jste mu ji?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Katka, 28. 11. 2017, 14.29
3. díl jasně naznačil, že těch nesrovnalostí je více než dost. Ztratila se spousta spisů, nebyla provedena rekonstrukce činu, během vyšetřování zemřelo několik svědků, na vyšetřující policisty byl vyvíjen nátlak shora a řada jich vyšetřování opustila, aby si nekomplikovali život.
Barbarelka, 18. 11. 2017, 8.28
Nic jsem neviděla. Ale Kajinkovi jsem to přála ať je to tak či onak. Jsou i horší zločiny zavřou je na 7 let a na půlku je pustí
dívala jsem se chvíli a pak jsem musel.a jít pryč. Namyšlený sobec a blbec, který ještě pomalu v přímém přenosu lidem řekně, že pár krádeží a okrádání státu (potažmo lidí - stát žije z daní) je dneska v pohodě, tak to dělejte taky....super vzor a celebrita pro naše děti a lidi, kteří mu to schvalují....měla jsem o něm větší mínění....po jeho kecech v pořadu u mě kles na IQ houpacího koně
Katka, 14. 11. 2017, 18.58
Vy jste si to vzala nějak osobně ;o) V našem zkorumpovaném státě je to kapka v moři ;o)
Neviděla jsem, ale amnestii mu přeju. Popravdě nechápu, přoč měl doživotí! Vždyt jsou horší vrazi nebo tyrani a dostanu cca 10 let někdy i míň. Před pár lety bylo, jak matka zabila dvé dvě děti, jednomu bylo sedm, druhému už nevím, ale bylo malé. A dostala sedm let léčení na psychiatrii!!! nechápu
baru86, 14. 11. 2017, 11.25
Neviděla jsem, ale amnestii moc neschvaluji, je to individuální, ale každý by měl nést zodpovědnost za své činy.
Katka, 14. 11. 2017, 13.52
I za ty co třeba spáchali jiní?
baru86, 14. 11. 2017, 14.21
Psala jsem za SVÉ činy.
Katka, 14. 11. 2017, 14.51
No ale co když je zavřený, za vraždu co on nespáchal? Pak je amnestie na místě.
baru86, 14. 11. 2017, 22.29
Když někoho zavřou, musí mít proto nějaké důkazy, ne? Nebo pak z druhé strany, jak by pak kdo věděl, komu amnestii dát a komu ne? Přijde mi to vlastně nespravedlivé vůči ostatním uvězněným, že jeden bude vyvolený třeba díky tomu, že se o něm hodně píše nebo kdoví, z jakého jiného důvodu.
Katka, 14. 11. 2017, 22.59
No důkazy jsou pofidérní, jinak by se o nich 20 let nespekulovalo a nebyly by snahy o znovu otevření případu. Ale pravdu zná jen on.
baru86, 14. 11. 2017, 23.03
Mně přijde divné i to, že zrovna o něm (Kájínkovi) se už tolik let furt píše a je v médiích...jakoby byl jediný, což určitě není, když jsou věznice plné.
Katka, 14. 11. 2017, 23.09
Bingo. U něj je o čem spekulovat. U jiných je zřejmě jasno, když media nezaujali.
Mygara, 14. 11. 2017, 7.17
nedívala jsem se, tak nemohu hodnotit
Fuga, 14. 11. 2017, 3.22
nekoukala jsem a jestli něco provedl nebo ne je těžko říct