Knihotoč
Vložil(a): Leňulka, 9. 11. 2017 22.29
Maminky dneska jsem u nás v knihovně narazila na úžasnou věc, vůbec jsem nevěděla co to je, nikdy jsem to nikde neslyšela, nečetla a tak jsem se knihovnice ptala o co jde. Je tam regál knih s nápisem Knihotoč. Knihovnice velmi milá paní mi vysvětlila, že pokud mám doma knihy co už nečtu a číst nebudu tak je tam můžu donést a můžou se zase hodit někomu jinému, na oplátku si tam můžu já vybrat zase jiné knihy co by se mi líbili :-) Vše je zadarmo, knihy si pak můžete nechat a nebo zase po přečtení poslat dál. Podmínkou je ale kniha za knihu, dneska jsem si odnesla jednu s tím, že tam do týden dodám jinou, prostě aby tam pořád něco měli, aby někdo nepřišel nevyluxoval ten regál a bylo by po knihotoči :-) Mají to u vás knihovny také? Za mě super nápad, mám tu x knih co mi tu jen leží a nikdo je číst nebude a ani je nikdo nechce kde jsem na netu nabídla, tak takhle by třeba někomu padli do oka :-)
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Lenourecek, 10. 11. 2017, 22.57
To se mi moc líbí, zrovna mám pár knih, které ve své knihovničce nechci. Děkuji, zjistím, jestli u nás něco takového nefunguje
Janako, 10. 11. 2017, 21.49
Tak tohle u nas neni, ale napad je to urcite dobry, ze ty knihy jeste najdou vyuziti.
Aliisha, 10. 11. 2017, 20.32
Super nápad. U nás je něco podobného a dokonce plánují i budky rozmístěné po městě, kde bude možnost si knihu půjčit a třeba tam i nějakou dát. Těmto věcem fandím
Fuga, 10. 11. 2017, 13.40
u nás je to v knihovně na chodbě, také jsem to zvědavě okukovala