Knihotoč
Vložil(a): Leňulka,9. 11. 2017 22.29
Maminky dneska jsem u nás v knihovně narazila na úžasnou věc, vůbec jsem nevěděla co to je, nikdy jsem to nikde neslyšela, nečetla a tak jsem se knihovnice ptala o co jde. Je tam regál knih s nápisem Knihotoč. Knihovnice velmi milá paní mi vysvětlila, že pokud mám doma knihy co už nečtu a číst nebudu tak je tam můžu donést a můžou se zase hodit někomu jinému, na oplátku si tam můžu já vybrat zase jiné knihy co by se mi líbili :-) Vše je zadarmo, knihy si pak můžete nechat a nebo zase po přečtení poslat dál. Podmínkou je ale kniha za knihu, dneska jsem si odnesla jednu s tím, že tam do týden dodám jinou, prostě aby tam pořád něco měli, aby někdo nepřišel nevyluxoval ten regál a bylo by po knihotoči :-) Mají to u vás knihovny také? Za mě super nápad, mám tu x knih co mi tu jen leží a nikdo je číst nebude a ani je nikdo nechce kde jsem na netu nabídla, tak takhle by třeba někomu padli do oka :-)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Lenourecek, 10. 11. 2017, 23.57
To se mi moc líbí, zrovna mám pár knih, které ve své knihovničce nechci. Děkuji, zjistím, jestli u nás něco takového nefunguje
Janako, 10. 11. 2017, 22.49
Tak tohle u nas neni, ale napad je to urcite dobry, ze ty knihy jeste najdou vyuziti.
Aliisha, 10. 11. 2017, 21.32
Super nápad. U nás je něco podobného a dokonce plánují i budky rozmístěné po městě, kde bude možnost si knihu půjčit a třeba tam i nějakou dát. Těmto věcem fandím
Fuga, 10. 11. 2017, 14.40
u nás je to v knihovně na chodbě, také jsem to zvědavě okukovala