Knižní klub
Vložil(a): Leňulka,10. 10. 2018 23.15
Je tu někdo členem Knižního klubu? Já jsem byla členem kdysi před asi 10-11 lety pak jsem přestala objednávat. Sice jsem četla pořád ale chodila jsem do knihovny nebo jsem knihy dostávala dárkem, sama jsem si knihy ale nekupovala. A teď co mám dceru a vedu jí ke vztahu ke knihám tak jsem objednávala/kupovala knihy kde mě co zaujalo a Knižní klub jsem si vůbec si vůbec nevzpomněla. Až nedávno když mi volali s nabídkou, že jsem kdysi byla členem, a nechci znovu vstoupit. Nabídli mi 50% slevu na 3 knihy. Neměla jsem čas se vybavovat po telefonu, tak jsem potom na to koukala na netu a nabídku jsme tedy využila, však za ty ceny kdo by nevyužil :-D těžko bych asi sehnala levněji. Samozřejmě zase nic pro mě ale všechny pro dceru :-D jj holt už nečtu co jsem četla dříve ale čtu pohádky :-D a spousta nových dětských knih se mi fakt líbí, jsou poučné i vtipné.
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 15. 10. 2018, 10.58
Já jsem členem nikdy nebyla zase až tolik knížky nenakupují
Já členem jsem, kupuju knížky k Vánocům, narozeninám, jsem knihomol, chodím i do knihovny a doma mám taky knihovnu ale vadí mi, že když si neobjednám z časopisu, tak mi prostě něco pošlou na dobírku sami pak mi vyhrožujou že mi vezmou členství, ale ještě mi ho nevzali, tak nevím
Furciferka, 12. 10. 2018, 16.14
Ja jsem kdysi v jedne soutezi vyhrala zlatou zakaznickou karticku do knihkupectvi Academie, se kterou mam 25 % na vsechno, tak vetsinou nakupuju tam. Ta karticka mi za ty roky usetrila tisice (mozna uz i desetitisice). Strezim ji vic nez platebni kartu ci obcanku
patricia077, 12. 10. 2018, 17.09
A to se vyplatí
L.janicka.l, 12. 10. 2018, 19.21
To je poklad, a kazdej ti ji muze zavidet
Fuga, 11. 10. 2018, 23.14
Nikdy jsem členem nebyla odrazovalo mě že mě pořád budou bombardovat nabídkami a posílat mi knížky když zapomenu odmítnout
L.janicka.l, 11. 10. 2018, 22.17
Ja si knihy rada osaham, ale kdyz kupuju pres net tak na albatrosu
Lenourecek, 11. 10. 2018, 21.53
Kdysi jsem v Klubu byla, ale nelíbilo se mi, že jsem si musela nějakou knihu koupit, i když mě zrovna nic nezaujalo. Nevím, jestli už třeba nezměnili podmínky.