Nákup knih
Vložil(a): Leňulka, 5. 10. 2018 22.25
Maminky kolik tak měsíčně utratíte za knihy pro děti? Já dceři kupuji knížky pořád a už to radši ani nepočítám :-D Jasné levnější je chodit do knihovny ale prostě domácí soukromá knihovna je stejně nejlepší :-) Jak to máte vy?
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit
Mygara, 13. 10. 2018, 19.30
Zase až tak často ne jenom k určitým příležitostem knížek máme i tak doma fůru
Fuga, 10. 10. 2018, 11.40
Já kupuji jen k Vánocům a k narozeninám chodíme do knihovny opravdu to vyjde mnohem levněji
Taky kupujeme, ať já sobě nebo dětem. Knihovnu ne, lepší je ro mít doma.a moci se k nim kdykoliv vracet taky knížky dostáváme. Mám avoji oblíbenou spisovatelku a když se blíží například moje narozeniny, tak moje mamka skoukne, jaké tituly od ní mám a co mi chybí a pak mi to koupí. Nikdy nemůže šlápnout vedle kolil utratíme měsíčně nedokážu říct, nekupujeme je pravidelně ale spíš na narozeniny, vánoce atd.
Vánoce, narozky - kupuju, když je u Dobrovského sleva, základ-klasiku s duší máme zachovalou po nás ...příležitostně nějakou menší, když jdeme do levných knih...knihovna už taky praská ve švech. Jde knihomol a děti to asi trochu zdědili.? Plus chodí s babičkou do knihovny...Max.5 knížek, ale kdyby mohl odnese snad celou knihovnu ??? Takže měsíční cenu nedám, ale jak jdu tak v knihkupectví nechám 2-3000,-, ale nárazově a nejvíc na podzim a i ja si udelam radost... A některé knihy mám i schované až povyrostou...prostě jsem neodolala poměr -cena/výkon.
petralak, 8. 10. 2018, 7.26
Zatím si vystačíme hlavně s knihovnou, ale až začnou pracovní sešity, tak to bude lítat
Žofinka, 7. 10. 2018, 6.58
Já nakoupila spoustu knížek když bylo dceři tak čtyři měsíce a žiji z nich doteď
Aliisha, 6. 10. 2018, 22.24
Koupím cca 1 za čtvrt roku větší množství. Ale nějak to nepočítám.