Poraďte knihy
Vložil(a): Minnie,6. 1. 2016 17.23
V poslední době mě zaujaly tyto knihy: Vánoční dárek od Katie Price, Pohodlné lži od Randy Susan Meyersové a od Liane Moriarty Manželovo tajemství a teď dočítám Sedmilhářky. Všechny tyhle knížky mě tak bavily, že bych je nejraději přečetla v kuse :-) je tu někdo, koho taky bavily a kdo by mi třeba doporučil další podobné knihy?
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
Mygara, 16. 1. 2018, 19.40
já čtu hlavně denní tisk na internetu a večer skončím max u televize
k.o.r.i.n.e.k, 10. 12. 2016, 16.15
Ani jednu z knih neznám, já v poslední době čtu jen knihy o mateřství a dětské knížky
Fuga, 29. 11. 2016, 18.17
zkuste se optat v knihovně, u nás vždy dobře poradí
čtu neustále, v každé volné chvilce, mám už větší děti, takže i čas, ale jsem ten typ, který četl i v porodnici, byla tu o tom diskuze . Teď čtu trilogii Měděný jezdec, trochu drsná romantika z obléhaného Leningradu, je to fajn. Miluju cokoli od Colina Falconera, ten píše historické romány na reálných základech. Dále Segal je moje srdcovka, třeba Víra a láska, Doktoři. Vlastně čtu cokoli, nejlépe když je to reálné. Výborné jsou knihy od Torey L. Hayden, je to o velmi problémových dětech, podle skutečných příběhů, napsáno opravdu dobře, nelze odložit. To mě baví moc, dělám v podstatě stejnou práci. Nejlepší je od ní asi Spratek. Ale i ostatní jsou hodně dobré : Divná Jadie, Dračice a mazánek, Sebranka, Tichá holka, Tygřice, Zizi, Zvíře
http://www.databazeknih.cz/recenze-knihy/liane-moriarty-prosim-nikdy-neprestan-psat-4486 Taky ráda čtu, vždycky večer když holky usnou je to příjemný relax
Zuzka Čtvrtečková, 7. 1. 2016, 14.39
Na tenhle typ literatury moc nejsem a když si můžu něco přečíst, je to svátek. Letos jsem zatím stihla Kafe a cigárko od M. Doležalové. Kniha se četla sama a je to skvělé uvolnění
Katka, 6. 1. 2016, 21.30
Manželovo tajemství mě teda nebavilo vůbec, vrátila jsem do knihovny nedočtené ;o))