Kočárek značky JUNAMA IMPULSE COLORS
Máte někdo prosím zkušenosti s tímto kočárkem?? Stojí za to nebo jsou za ty peníze lepší?? :)
Nenašli jste diskuzi, kterou jste hledali? Přidejte ji
Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit nebo zaregistrovat.
dobré srovnání kočárků je zde https://www.kocarky-bea.cz/l/velke-srovnani-kocarku/ taky recenze na kočárky Junama atd.
Stránka nefunguje . Doporučuji altenrativu: https://www.arecenze.cz/test-kocarku/
Mygara, 14. 11. 2017, 7.33
já tento kočárek neznám
BajcaG@seznam.cz, 27. 4. 2017, 0.12
Také jsem "řidičkou" kočárku Junama Impulse Colors a jsem maximálně spokojena - musím tedy upozornit, že je to spíše městský kočárek...ale zvládáme i "lehčí a střední terény"... NEVÝHODY ? - "vrzání pružinek nebo plastů, jež pružinky obklopují"... (nevím, zda to dělá u všech těchto typů odpružení)??? - menší a ne moc dobře řešený úložný prostor pod kočárkem (můj názor) VÝHODY ? - desig - snadná manipulace - možnost aretace koleček - možnost korbičku přehodit po směru i v proti směru jízdy - výška kočárku - velikost korbičky (syn nám nečekaně rychle rostl a některé kočárky od jiných výrobců už by mu asi ve 4 měsících nestačily - byly malé - gelová bezúdržbová kola - vyjímatelnost a možnost praní některých látkových částí kočárku - přebalovací taška a její "ukotvení" - úložný prostor zespod kočárku z eco kůže se při znečištění jen otře vlhkým hadříkem s je opět krásně čistý.... - reflexní "zdobení " korbičky - možnost odejmutí části stříšky korbičky, kdy vznikne "větrání" na léto, když nechcete stříšku úplně sklopit... A už mě více nenapadá...jsme nadšeni ?
Ahoj, my máme teda Junama Impulse, ale myslím, že to je stejný. Mně se jednu dobu taky zdálo, že kočárek vrže v pružinách, tak jsme to s manželem prostříkli WD. Je to trochu horší přístup, chlap zmáčknul ten plast ve kterém jsou pružiny a já tam stříkla WD tou tyčinkou co u toho vždycky je a máme pokoj od vrzání .
BajcaG@seznam.cz, 27. 4. 2017, 21.13
Jé, děkuji za radu, zaúkoluji manžela a zkusíme to také!
danatumova, 15. 12. 2016, 11.13
S kočárkem Junama jsme na 100 % spokojeni Máme kočárek z řady Eco a super. Snadná údržba, super odpružení, gelová kolečka, velikost kočárku ...
Jezdíme s kočárkem Junama 8 měsíců a jen chválíme. Mezi hlavní přednosti bych uvedla odpružení, velikost, snadná údržba, gelová kolečka, jednoduché skládání a stabilitu kočárku. Ve starších příspěvcích jsem četla, že se bojíš váhy. Té se vůbec neboj, kolečka kočárku váží 5 kg, ale za to jsou opravdu pořádná nemusíš se o ně vůbec starat.
petrao, 3. 10. 2016, 10.45
Podívejte se na depemo lepus ..mám ho a je super
petrao, 24. 8. 2016, 13.39
Je moc hezký šla bych do něj