nákup kočárku online

zobrazeno 1209×

Vložil(a): heriett46, 7. 1. 2022 16.33

Ahojte maminky! Jsem nyní v pátém měsíci, a s mým přítelem se už koukáme po nějakém kočárku. Zatím se nám ale líbili jen kočárky z e-shopů. Jeden, který jsme si na první pohled zamilovali, pochází z e-shopu www.lunzo.cz. S kamarádkou jsem o tomto e-shopu radila, a říkala mi, že prý tomuto obchodu mohu důvěřovat. Jen bych se ráda ujistila. Jakou máte zkušenost s lunzo.cz vy?

Sdílejte:   | 
0

Pro přidání příspěvku je nutné se přihlásit

Bouskovka, 24. 1. 2024, 23.42

Holky, já jsem kočárek vybrala na feedo.cz. Mají velký výběr a super ceny, zvlášť, když jste v jejich věrnostním programu.

Helenka88, 24. 10. 2023, 20.42

Já bych chtěla koupit klasický houpací kočárek, máte někdo? Můžete doporučit kde a jaký vybrat? Moc díky

Betulka, 8. 4. 2023, 9.53

Ahoj, nejlepší kočárek za mě a moje dvě děti je Noordi Fjordi 2022. Jsme s ním maximálně spokojeni všichni. Chválí si ho i manžel i babičky . Má pevnou konstrukci, bezúdržbová gelová kolečka, hlubokou korbičku a samozřejmě je to dvojkombinace, což je vždycky super.

Kiska, 31. 1. 2023, 18.06

To vypadá dobře, děkuju za doporučení. Čtu na ten Noordi fjordi 2022 dobrý ohlasy tak si to nechám ještě projít hlavou ale zatím se mi líbí z těch na který jsem koukala nejvíc.

LenkaM, 28. 1. 2023, 22.30

Taky bychom chtěli takový co je vhodný do města i do terénu. Ráda bych aby se s ním dalo v pohodě vyjet na výlet i mimo upravené cesty.

Kiska, 27. 1. 2023, 21.36

Vybírám kočárek, se kterým se dá jít v pohodě třeba i na lesní cestu, můžete prosím sdílet zkušenosti? Jaký máte?

Petruse.H, 7. 2. 2022, 11.22

Objednávky na e-shopu bych se nebála, ale myslím, že je lepší si kočárek osahat "na živo". Zda ti vyhovuje a splňuje tvé představy.

smazetka, 3. 2. 2022, 6.36

Zrovna u kočárku, který je používán prakticky dnes a denně bych asi také raději kupovala osobně, kde si přeci jen kočárek můžu pořádně "osahat". Přeci jen je to dost finančně nákladná záležitost na delší dobu, takže se určitě vyplatí zajet někam dál nebo třeba na nějakou výstavu/veletrh Šťastnou ruku!

Minnie, 10. 1. 2022, 19.17

Kočárek jsem vždy kupovala osobně. Chtěla jsem si ho osahat, zkusit...

Janna, 8. 1. 2022, 22.57

Nevím. Odrazuje mě to, že tam mají absolutně nevyhovující, nekvalitni a neergonomicke produkty pro děti... A pokud se jedná o kočárek, tak to není halirova záležitost a případne reklamace se vždycky vyřizují lépe v kamenném obchodě. Nevíte, co vám přijde, jakou bude mít kvalitu atd...

© 2013 - 2026 ProMaminky.cz | design and code by Werner Dweight Solutions

Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů